Apa Persamaan Set Bersalin Shaklee dengan Siti Nurhaliza?

FacebookTwitterGoogle+StumbleUponDiggTumblrPinterestShare

Saya yakin, ibu-ibu yang sedang membaca artikel ini pasti pernah mendengar bermacam-macam cerita mengenai Set Bersalin Shaklee. Bukan masuk bakul angkat produk sendiri, tapi set ini sememangnya sangat famous dan terkenal. Ia terkenal kerana keberkesanannya tapi ada bermacam-macam kontroversi timbul dan ia pernah dituduh tidak dapat membantu ibu bersalin dengan baik.

Pernah dengar pengedar Shaklee memburukkan produk lain? Kalau dalam lingkungan saya tak pernah. Ibu-ibu tahu kenapa? Sebab kami pengedar Shaklee sibuk menonjolkan dan berkongsi kebaikan produk Shaklee. Kalau sibuk fokus nak cari keburukan produk orang lain, tak sempat pula kami hendak berkongsi kebaikan produk Shaklee yang banyak tu..ehem!

Apa kaitan Set Bersalin Shaklee dengan Siti Nurhaliza?

set bersalin shaklee

Ibu-ibu semua kenal Dato’ Siti Nurhaliza? Mustahil tak kenal kan? Popular melantun lantun. Ingat lagi semasa dia mula-mula popular ada segelintir golongan yang tidak menyukai beliau. Ada yang turut mempertikaikan prinsipnya untuk tidak bergambar bersentuhan dengan lelaki. Tapi hakikatnya dia seorang Diva bertaraf antarabangsa dan masih kekal relevan di dalam dunia seni sehingga ke hari ini.

Motif saya memetik nama Siti Nurhaliza sebab ada persamaannya di situ dengan Set Bersalin Shaklee. Ia set yang baik dan bagus tetapi tidak semua orang mahu mengakui dan menerima hakikat ini, malah syarikat Shaklee sendiri pernah terpalit dengan kontroversi yang tidak benar.

Alhamdulillah, ramai ibu-ibu yang sudah merasai kebaikan daripada Set Bersalin Shaklee termasuklah saya sendiri, malahan pelanggan yang menghubungi saya untuk mencuba set ini juga semakin bertambah.

Soalan-Soalan Lazim (FAQ) bagi Set Bersalin Shaklee

1) Adakah pengambilan set ini akan memberi kesan kepada bayi? (panas, cirit-birit dan sebagainya)

Insha’Allah tidak, tetapi ibu-ibu perlu memaklumkan kepada saya sekiranya bayi mengidap jaundice atau penyakit kuning sebelum pengambilan set ini.

2) Berapa lama saya perlu tunggu sebelum mengambil set ini?

Tidak perlu menunggu, pengambilannya boleh dimulakan selepas bersalin.

3) Adalah set ini sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami keguguran atau melahirkan secara pembedahan caesarean?

Ya, kerana ibu-ibu keguguran juga perlu memulihkan dalaman mereka untuk persediaan mengandung lagi. Malah ia sangat baik diambil oleh ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan bagi mempercepatkan pemulihan luka pembedahan ibu-ibu.

4) Bolehkah saya mendapat DISKAUN untuk Set Bersalin Shaklee?

Boleh, dengan 3 cara yang saya terangkan ini.

5) Adakah saya perlu membeli Set Bersalin lain untuk melengkapkan lagi Set Bersalin Shaklee?

Tidak perlu kerana Set Bersalin Shaklee sudah lengkap dengan segala keperluan ibu berpantang, insha’Allah.

6) Bagaimanakah cara makan Set Bersalin Shaklee?

Cara makan akan saya ajarkan pada ibu-ibu selepas ibu-ibu menerima set ini.

7) Apakah pilihan set yang ada bagi Set Bersalin Shaklee?

Boleh rujuk di sini ya ibu-ibu.

Testimoni Set Bersalin Shaklee

1) Testimoni bertulis –> Koleksi Testimoni Set Bersalin Shaklee

2) Testimoni video 1 – Puan Khadeejah

Ibu Muda Ini Serik Nak Beranak Lagi Sbb Seksa Pantang. Apa Yg Buat Dia Berubah? from iReach HD on Vimeo.

3) Testimoni video 2 – Puan Salwa

Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! from iReach HD on Vimeo.

Mesti rasa nak cuba Set Bersalin Shaklee yang awesome ni kan? Ok, jangan tunggu-tunggu lagi. Cepat-cepat contact saya melalui nombor di bawah ya.

wpid-footnote.jpg

Posted in Set Bersalin Shaklee | Tagged , , , | Leave a comment