Ibu Hamil SuperKuat Bukan Lagi Ibu Hamil Lemah Letih Lesu

Puan Ainul nampak macam ibu hamil lain juga. Perut membesar dari bulan ke bulan. Tapi bezanya dia bukan ibu hamil lemah letih lesu. Rasanya kebanyakan ibu dah faham maksud ibu hamil lemah letih lesu tu kan. Confirm duduk baring tidur aje kalau ada peluang sebab kepenatan.

Apa yang mengagumkan, Puan Ainul boleh melancong ke Yogjakarta bersama kawan-kawan masa usia kandungannya 7 bulan, lepas tu siap pergi naik ke Chandi Boroubodur lagi. Tahu tak betapa tingginya Chandi tu? Boleh tengok dalam video ni.

Ibu Hamil Kuat Boleh Naik Flight & Panjat Candi Borobudur! Fuyooo! from iReach HD on Vimeo.

Apa yang menakjubkan, Puan Ainul sampai dulu ke puncak sebelum kawan-kawannya yang lain. Kawan-kawan tu tak mengandung pun!

Elakkan Jadi Ibu Hamil Lemah Letih Lesu

Rupa-rupanya, Puan Ainul amalkan pemakanan B-Complex dan Ostematrix. Ini bagi memastikan ia mendapat nutrien untuk tenaga dan kalsium semasa hamil. Sebenarnya ada banyak lagi supplemen di dalam Set Ibu Hamil Shaklee ni.

Set Ibu Hamil Shaklee Trimester Pertama
 Vitalea, Vitamin C,  Ostematrix & B-Complex

harga set ibu hamil shaklee

Harga :  RM 296.00

Set Ibu Hamil Shaklee Trimester Kedua & Ketiga
 Vitalea, Vitamin C,  Ostematrix, B-Complex, Omega Guard & ESP

harga set hamil shaklee

Harga :  RM 582.00

Inginkan harga ahli? Tentu sahaja boleh! Dengan pendaftaran RM75 (SM) / RM85 (SS) anda boleh mendapatkan set ini pada harga ahli!

Kelebihan Set Ibu Hamil Shaklee

Ia mengandungi :

1) Vita-Lea – berfungsi untuk membekalkan zat besi kepada ibu yang berfungsi untuk mengelakkan ibu daripada anemia. Hb rendah yang sering terjadi pada ibu hamil juga dapat dielakkan. Satu kemestian bagi Set Ibu Hamil Shaklee.

2) B-Complex – berfungsi untuk kesihatan sistem saraf ibu dan mengelakkan kecacatan sistem saraf pada bayi. B-Complex juga mempunyai ciri-ciri de-stress semulajadi yang dapat mengurangkan perasaan stress pada ibu hamil.

3) Vitamin C – berfungsi untuk sistem imun  ibu dalam Set Ibu Hamil Shaklee. Ibu hamil sememangnya sinonim dengan penyakit seperti selsema dan sebagainya. Pengambilan vitamin C dapat membantu meminimumkan keadaan itu. Selain itu, ia juga bertujuan untuk membolehkan penyerapan optimum bagi zat besi.

4) Ostematrix – membekalkan kalsium untuk kesihatan tulang dan gigi ibu, ia juga turut membekalkan vitamin D untuk bulan pertama bayi. Magnesium didalam ostematrix dapat mengelakkan ibu hamil daripada mengalami sembelit.

5) Energizing Soy Protein – Pilihan penting dalam Set Ibu Hamil Shaklee. Ia membekalkan tenaga kepada ibu hamil dan mengelakkan keletihan, ia juga dapat menurunkan paras kolesterol badan ibu. Maklumat lanjut disini http://kedaivitamin.com/esp-shaklee-untuk-ibu-hamil/

6) Omega Guard – penting untuk perkembangan otak bayi dan satu-satunya tambahan dalam Set Ibu Hamil Shaklee trimester kedua. Ia adalah minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA. Maklumat lanjut Omega Guard di sini http://kedaivitamin.com/set-ibu-mengandung-omega-guard/

Apa tunggu lgi ibu-ibu? Tak perlu jadi ibu hamil lemah letih lesu lagi, jom jadi ibu hamil SuperKuat!

wpid-footnote.jpg