GLA Complex Shaklee : Petua Cepat Mengandung

FacebookTwitterGoogle+StumbleUponDiggTumblrPinterestShare

Bagi pasangan baru berkahwin, pertanyaan “dah ada ke belum?” mesti bermaksud nak tau   si isteri dah mengandung atau belum. Itu semua bergantung pada rezeki dari Allah. Tapi, selain berdoa, seeloknya kita turut berusaha. Apa petua cepat mengandung? Sejak ramai yang tahu GLA ni salah satu daripada petua cepat mengandung, ramai mula tercari-cari GLA.

source : google

Kenapa agaknya GLA lebih baik dari supplemen untuk hormon yang lain? EPO contohnya? Ini kerana mengikut ranking, GLA ni di tangga ke atas kalau dibandingkan dengan Grape Seed dan EPO.

Bagaimana GLA bertindak menjadi petua cepat mengandung?

Ada 2 cara iaitu :

Petua Cepat Mengandung 1

GLA –> hasilkan lendir serviks berkualiti –>kesuburan–>bantu sperma berenang ke uterus –> tiub fallopio –> bersenyawa dengan ovum

Petua Cepat Mengandung 2

GLA –> hasilkan lendir serviks berkualiti –>kesuburan–>bantu sperma berenang ke uterus –> tiub fallopio –> bantu sperma hidup hingga hari ke-5 (walaupun ia mula berada  di situ bukan pada hari subur, ia masih berpeluang sebab berada di situ hingga hari ke 5.

Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut dan Petua Cepat Mengandung serta konsultasi percuma!

Itu kegunaan GLA untuk pasangan yang sudah berkahwin, bagi yang belum berkahwin pulak macam mana?

Selain menjadi sebahagian petua cepat mengandung, GLA juga dapat mengurangkan senggugut pada wanita.

GLA (gamma linolenic acid) –> turunkan kolesterol –> Melegakan PMS (termasuk sengugut) –> GLA tukar kepada prostagladin E1 –> Legakan kesakitan & kekejangan

Kekejangan ketika sengugut berpunca daripada kurangnya gamma linolenic acid (GLA). Sebab itu perlunya mengambil GLA complex!

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call Nia =012-661 4658 atau  email= kedai.vitamin@yahoo.com

 Sumber rujukan : vitaminsemulajadi.com

About Nia Mk

Penulis mempunyai pengetahuan yang meluas mengenai penyusuan bayi, konsep kelahiran 'gentle birthing' dan penjagaan ibu hamil. Pernah menghadiri pelbagai kursus yang berkaitan bagi memantapkan lagi konsultasi yang akan diberikan kepada setiap pelanggan KedaiVitamin.com.
This entry was posted in GLA Complex, Set Kesuburan and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to "GLA Complex Shaklee : Petua Cepat Mengandung"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*