Set Bersalin Shaklee Premium : Berpantang Pembedahan dan Normal

Selepas bersalin, tempoh pemulihan amatlah penting bagi memastikan ibu dapat pulih semula dan sihat.  Bagi ibu yang melalui pembedahan, tempoh berpantang akan menjadi lebih penting untuknya. Set Bersalin Shaklee berfungsi untuk memastikan ibu berpantang samada yang melalui pembedahan atau normal dapat pulih semula dengan cepat.

Jika tidak melalui tempoh berpantang dengan sempurna, ibu-ibu boleh menghadapi masalah-masalah berikut :

1) Sakit ketika membuang air besar

2) Luka bersalin lambat sembuh

3) Berat badan tidak turun, malahan mungkin meningkat

4) Susu badan tiada atau sangat sedikit

5) Emosi ibu terganggu

6) Badan ibu menjadi letih lesu

7) Penyakit-penyakit mulai datang bila sudah berusia

Percaya atau tidak set bersalin moden mampu untuk membantu mengatasi semua masalah di atas? Pemulihan badan sangat memerlukan bantuan daripada nutrien-nutrien penting untuk pulih. Inilah elemen yang terdapat dalam Set Bersalin Shaklee.

Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.

Set Bersalin Shaklee Premium yang biasa kita lihat adalah seperti berikut :

set bersalin shaklee

Ini adalah Set Bersalin Shaklee Premium yang biasa. Kini ada Set Bersalin Shaklee Premium Super seperti berikut :

set bersalin shaklee

Mungkin ada ibu-ibu yang merasakan semua supplemen ini terlalu banyak dan tidak munasabah. Tetapi tahukah ibu-ibu set ini boleh juga diambil oleh orang lain seperti suami, ibu bapa atau adik beradik ibu-ibu semua. Ia tidak akan berfungsi untuk memulihkan tubuh mereka seperti ibu-ibu berpantang, tetapi ia tetap akan membantu memulihkan kesihatan mereka. Jadi ibu-ibu tidak perlu merasakan yang Set Bersalin Shaklee terlalu banyak atau sebagainya. Cuma apa yang terkandung di dalam Set Bersalin Shaklee adalah spesifik untuk ibu berpantang.

Harga Set Bersalin Shaklee

Ia bergantung kepada set yang dipilih. Ada beberapa pilihan kombinasi yang boleh dipilih mengikut kesesuaian. Tetapi, ibu-ibu digalakkan untuk mengambil Set Bersalin Shaklee Premium Super seperti di atas bagi membantu pemulihan yang menyeluruh. Boleh rujuk di sini http://kedaivitamin.com/set-berpantang-shaklee/untuk kombinasi Set Bersalin lain yang ditawarkan.

Cara Makan Set Bersalin Shaklee

Harus diingat, pemakanan supplemen Shaklee yang diambil dalam bentuk set adalah berbeza dari segi masa dan dos pangambilannya. Disebabkan ini, ibu-ibu memerlukan konsultasi untuk pengambilan Set Bersalin Shaklee. Saya akan berikan cara makan set ini dengan setiap pembelian secara eksklusif untuk ibu-ibu.

Hubungi sekarang untuk tempahan dan konsultasi percuma!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

atau isi borang