Set Budget Shaklee : Set Slimming Shaklee

 

Set Slimming Shaklee Budget

Set Slimming Budget Shaklee

Set Slimming Shaklee Budget ini mengandandungi Lecithin Shaklee dan Herb-lax Shaklee. Kedua-duanya adalah hot item dalam mengurangkan berat badan dengan harga budget. Set Slimming Shaklee Budget adalah berdasarkan konsep ‘pecah’ dan ‘buang’.

Fungsi Lecithin Shaklee :

-sebagai pengemulsi lemak dalam darah

-ia akan membakar lemak dengan lebih cepat sekiranya disertakan dengan senaman.

-pelarut kolesterol dan lemak-lemak lain. Ia membantu mencegah penyakit-penyakit merbahaya seperti stroke dan penyakit jantung.

Setakat ini, semua pelanggan Kedai Vitamin yang telah mencuba Lecithin Shaklee tidak akan teragak-agak untuk membelinya lagi selepas kehabisan stok. Ia sememangnya terkenal dalam pengurangan berat badan menggunakan Set Slimming Shaklee.

Ia juga memerlukan pelengkap, iaitu Herb-lax Shaklee.

Fungsi Herb-lax Shaklee

-melegakan sembelit

– meningkatkan proses pencernaan

– ia membantu dalam proses pembuangan lemak yang telah ‘dipecahkan’ oleh Lecithin tadi.

Betapa larisnya Herb-lax Shaklee ini sehingga pernah kehabisan stok untuk beberapa tempoh bagi pasaran Malaysia. Mereka yang menghadapi masalah sembelit yang kronik sangat sesuai mengambil Herb-lax Shaklee.

Kenapa perlu kurus dengan Set Slimming Shaklee?

1) Set Slimming Shaklee tidak memaksa anda menahan lapar dan minum produknya sebagai makanan gantian. Ia cuma memerlukan anda untuk mengawal pemakanan anda. Tidak mungkin anda mahu kurus dengan makan 3 pinggan nasi semasa makan tengahari bukan?

2) Set Slimming Shaklee budget adalah set mampu milik untuk semua. Hubungi segera untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkannya pada harga dibawah RM100!

3) Set Slimming Shaklee adalah disertakan dengan konsultasi dan panduan. Di Kedai Vitamin, kami tidak menjual kepada pelanggan dan tidak memberi panduan yang sepatutnya.

4) Set Slimming Shaklee terbukti berkesan. Boleh rujuk kepada testimoni pelanggan kami dibawah.

 

Set Slimming Shaklee

 

Pelanggan ini terus membeli semula Lecithin Shaklee setelah kehabisan stok. Ia bukan sahaja murah, tetapi berkesan! Kenapa tunggu lagi? Jangan fikir lagi, Lecithin Shaklee terbukti boleh mengurangkan berat badan anda!

Berminat? Hubungi saja untuk harga sangatttt murah!! Tanya pada saya cara untuk mendapatkan set ini dengan harga di bawah RM100!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com