3 tahun Penantian Zuriat, Akhirnya Hamil

Our Rating

1

Kehadiran anak memang sangat dinantikan oleh semua pasangan suami isteri. Andaikata suami isteri tak begitu memikirkan untuk mendapatkan anak pun, mesti selepas 2-3 bulan kahwin, kaum keluarga atau pun kawan-kawan akan mula bertanya.

Bila nak dapat anak?

Dah ada ke tu? 

Mengandung dah ke?

Itu antara beberapa soalan favourite yang akan ditanya. Kalau masa perjumpaan keluarga atau Hari Raya, lagi la meriah soalan-soalan macam ni. Mereka excited nak tahu bila pasangan ni akan dapat anak. Kesian pasangan tu nak menjawab soalan-soalan macam ni. Silap gaya, boleh mendatangkan marah, lebih-lebih lagi kalau yang bertanya tu mula bergurau yang bukan-bukan dan melalut.

Ada yang melampau bergurau sampai cop pasangan tu tak subur dan sebagainya. Tak boleh macam tu, anak tu rezeki dari Allah, terpulang padaNya untuk beri atau tidak. Kita ni jangan memandai-mandai menuduh pasangan itu macam-macam. Kalau pasangan tu berjaya hamil, alhamdulillah. Kalau tak berjaya hamil mulut kita kena kontrol sikit jangan komen yang  bukan-bukan.

Ikhtiar untuk hamil

Kita digalakkan untuk berikhtiar dan berdoa kepada Allah untuk mendapatkan anak. Macam-macam ikhtiar yang kita boleh cuba. Tapi yang paling saya suka kalau ikhtiar dengan Vivix! Kenapa Vivix pulak kan? Ye ke boleh berjaya hamil dengan Vivix ni?

Ada beberapa testimoni kejayaan ikhtiar Vivix untuk mengandung. Puan Nana dah 3 tahun berusaha untuk mendapatkan zuriat dan alhamdulillah selepas ikhtiar menggunakan Vivix, dia akhirnya berjaya mengandung.

Kelebihan Vivix Shaklee

Kelebihan Vivix Shaklee terletak pada kelebihannya memulihkan sel DNA dalam badan.

Apa itu sel DNA?

Seluruh badan manusia ini dimulai dengan bahagian yang paling seni iaitu sel yang bergabung membentuk tisu dan otot seterusnya menjadi organ dan bahagian badan seperti kulit. Sel ini perlu selalu diganti bagi memastikan fungsinya sentiasa terjamin. Walaupun begitu, pertambahan usia seringkali mengganggu sel untuk berganti dan seterusnya akan menjejaskan fungsinya.

Selain itu faktor pemakanan juga menjadi faktor yang menganggu fungsi pertukaran sel DNA ini. Pengambilan Vivix Shaklee mampu melindungi sel-sel DNA ini dan membolehkannya ia berfungsi dengan baik.

Lebih banyak info kelebihan Vivix di sini.

Berminat untuk berikhtiar menggunakan Vivix? Boleh hubungi saya ya 😉

wpid-footnote.jpg

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017 Nia