About

nia picca

 

 

 

 

 

Saya Nia, ibu kepada tiga orang anak, mula menggunakan produk Shaklee semasa menyusukan anak kedua. Pada mulanya saya bersikap skeptikal dengan supplement untuk susu ibu, tapi mula yakin setelah menggunakannya. Saya gagal menyusukan anak pertama saya dahulu kerana kurangnya ilmu penyusuan dan jauh sekali daripada mengamalkan sebarang supplemen.

Semasa kelahiran anak kedua, saya mula menggunakan Set Breastfeeding Shaklee dan percayalah, ia banyak membantu saya. Kesan pengambilan Set Breastfeeding ini sangat ketara ketika saya berpuasa. Bekalan susu masih banyak dan tidak berkurangan secara mendadak seperti yang disangkakan. Bayi juga nampak lebih cepat kenyang berbanding dengan sebelum saya mengambil set ini.

Pemakanan vitamin dan supplemen sebenarnya adalah sebahagian daripada pemakanan seimbang. Konsep ini sudah lama diamalkan di negara-negara maju yang lain, tetapi masih belum diterima sepenuhnya di Malaysia.

Semua pelanggan Kedai Vitamin akan diberikan konsultasi percuma. ‘After sell service’ yang baik menjadi prinsip saya sebagai Shaklee Independent Distributor.  Produk vitamin dan supplemen tidak sama seperti pembelian produk lain, konsultasi yang baik adalah penting kerana kesan pengambilan supplemen adalah berbeza bagi setiap orang. 

Sekiranya ingin mengenali saya dengan lebih lanjut, sila lawati blog peribadi saya, http://belognia.com/. Saya juga boleh ditemui di Facebook dan Google+

Sebarang kemusykilan atau memerlukan maklumat lanjut, boleh hubungi saya di sini.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014 Nia