Bisnes Shaklee : Membantu ibu-ibu menjana pendapatan dari rumah

Tentu ramai ibu-ibu yang memilih untuk menjadi surirumah dan menguruskan rumahtangga sendiri sekarang ini. Menjaga anak sendiri dan menguruskan keluarga sendiri memberi kepuasan pada kebanyakkan ibu. Tetapi ada satu lagi faedah yang boleh dikecapi oleh ibu-ibu ini. Bisnes Shaklee memberi peluang kepada ibu-ibu untuk menjana pendapatan dari rumah.

Berikut adalah soalan-soalan umum untuk memulakan Bisnes Shaklee dari rumah.

1) Bagaimana nak memulakan Bisnes Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 868863  sebagai sponsor/upline.

source

Contoh SOHO (small office home office) untuk ibu-ibu bekerja dirumah

2. Berapa yuran keahlian Bisnes Shaklee?

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

3. Bagaimana saya hendak cari customer untuk Bisnes Shaklee saya?

Kami menggunakan 2 konsep, online dan offline. Ibu-ibu yang bekerja dirumah lebih sukakan konsep online. Kami akan membimbing anda menjalankan Bisnes Shaklee anda secara online.

source

4. Apa akan jadi kepada Bisnes Shaklee saya, jika saya tak mampu maintain point tertentu?

Keahlian adalah seumur hidup dan tidak akan ditamatkan jika anda tidak mencapai points tertentu. Walaubagaimana pun, target points adalah penting bagi mereka yang ingin serius dalam Bisnes Shaklee .

5. Dari mana keuntungan utama Bisnes Shaklee saya?

Melalui point yang dikumpul melalui hasil jualan produk Shaklee. Points yang akan diberikan dalam bentuk wang.

6. Apa nak buat jika saya pernah mendaftar dengan orang lain tapi nak join Bisnes Shaklee bersama group anda?

Boleh rujuk dengan pihak Shaklee untuk memastikan keahlian anda masih aktif atau tidak. Sekiranya sudah tidak aktif, barulah boleh berdaftar dengan group kami 🙂

7. Tapi saya tak suka MLM, kena cari orang yang sanggup mengeluarkan modal untuk mendapat pulangan.

Mungkin anda terkeliru antara MLM dan skim piramid. Skim piramid tidak mengutamakan penjualan produk, sebaliknya human capital dan networking. Orang di atas akan menjadi semakin kaya dan orang di bawah perlu berusaha keras untuk mencari lebih ramai ahli baru. Shaklee tidak begitu. Kami mengutamakan penjualan produk dan ingin menyebarkan kepada orang ramai tentang kepentingan supplement dalam kehidupan mereka.

8. Saya masih tak suka MLM kerana upline saya yang akan untung?

Tidak. Di Shaklee, apabila seseorang Distributor naik ke tahap Supervisor, dia akan mempunyai group sendiri dan tidak akan berkait lagi dengan upline nya. Tetapi, kita masih boleh bekerjasama antara satu sama lain untuk memajukan perniagaan masing-masing.

5 kelebihan join Bisnes Shaklee bersama group kami?

1) Group kami mempunyai kelas training secara online yang sesuai untuk ahli-ahli yang sibuk.

2) Group kami adalah merupakan antara jaringan group terbesar dalam Shaklee Malaysia.

3) Anda akan mendapat bimbingan/personal coaching secara percuma!

4) Upline kami mempunyai pengetahuan yang meluas mengenai bisnes online. Bimbingan percuma akan diberikan kepada ahli group kami.

5) Group kami amat menekankan kepentingan kerohanian. Kejayaan dunia dan akhirat perlu seiring 😉

Percayalah, saya juga ragu-ragu seperti anda pada mulanya. Tetapi, selepas memulakan Bisnes Shaklee ini sekarang, saya yakin saya tidak akan menyesal. Antara keputusan yang tepat yang pernah saya lakukan adalah dengan menyertai group ini.  Hanya RM65 dan saya akan bimbing anda untuk mengalami pengalaman ini bersama-sama.

Sertai Bisnes Shaklee sekarang!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

atau isi borang