Cara Beli Produk Shaklee Secara Online

Pelanggan KedaiVitamin.com dapat membuat pesanan dengan lebih mudah selepas ini. Tidak perlu lagi bersusah payah membuat pesanan melalui pengedar Shaklee. Semua produk Shaklee boleh di beli secara online dengan sistem baru ini.

Memperkenalkan

cara beli produk shaklee secara online

Melalui sistem ini, para pelanggan KedaiVitamin.com boleh beli produk Shaklee secara online dan akan mendapat faedah berikut :

1) Boleh beli produk Shaklee secara online, selesa dari rumah anda.

2)Pembelian diproses secara automatik oleh Shaklee

3) Penjimatan masa untuk membuat pesanan barang yang diperlukan kerana tidak perlu melalui saya selaku pengedar.

4) Pelanggan akan lebih yakin untuk membuat pembelian dengan adanya sistem ini kerana sebelum ini ada pelanggan yang sedikit ragu untuk membuat transaksi kepada pengedar.

5) Saya sendiri akan menghubungi pelanggan yang telah membuat pesanan untuk memberikan KONSULTASI PERCUMA dan JADUAL MAKAN VITAMIN.

6) Pelanggan dapat memantau proses penghantaran barang dan akan dihantar sms apabila barang telah diambil oleh syarikat ‘courier’.

Cara Beli Produk Shaklee Secara Online

esell1

 

Langkah 1 : Bagi mula beli produk Shaklee secara online, klik pada link yang diberikan pada blog ini. Ia akan diletakkan di pengakhiran setiap entry.

esell2

Langkah 2 : Klik ‘Agree’ selepas membaca peraturan membuat pesanan

esell3 Langkah 3 : Pilih kuantiti yang dikhendaki dan klik ‘update’. Anda boleh ‘untick’ pada produk yang anda tidak mahu beli. Selepas selesai dengan kuantiti, klik pada bahagian ‘checkout’

esell4

Langkah 4 : Masukkan maklumat anda dan alamat untuk penghantaran serta nombor telefon (penting!).

 

esell5

Langkah 5 : Selepas menyemak semua keterangan, boleh klik ‘proceed for payment’.

esell6

Langkah 6 : Pembayaran boleh dilakukan dengan menggunakan kad kredit atau kad debit. Bagi kad debit, pastikan jumlah baki dalam akaun adalah mencukupi. Masukkan maklumat kad pembayaran yang diperlukan dan klik ‘confirm payment’.

esell7

Langkah 7 : Invoice akan dikeluarkan dan anda boleh ‘print order’ sebagai rujukan. Simpan invoice ini sebagai bukti pembayaran dan pembelian.

Mudah kan? Selepas ini anda cuma perlu klik icon di bawah setiap kali hendak membuat pembelian di KedaiVitamin.com dan secara automatik anda akan di bawa ke ruang membuat pesanan http://shaklee2u.com.my/

cara pembelian online shaklee