Cara dapatkan Vivix Harga Ahli

Vivix ni mahal sangat lah!!

Habis la gaji kalau nak beli Vivix!!

Sebenarnya saya sendiri musykil macam mana nak habis gaji bila beli Vivix sebab harga retail Vivix baru Rm475. Rasanya gaji minima lebih dari tu.

Tapi saya faham maksud sebenar orang yang bercakap tu. Maksudnya sebahagian besar gaji akan digunakan untuk beli Vivix.

Saya tahu Vivix ni bagus. Tapi harganya mahal la kak.

Ini satu lagi skrip popular. Saya faham tu. Tapi mahal tu untuk produk yang ada pilihan lain yang lebih murah, contohnya beg tangan. Kalau ada yang berharga Rm500 kenapa nak beli yang harga Rm5000. Tapi tu contoh ya šŸ˜‰

Takde produk lain yang sama dengan Vivix. Ini memang kebenarannya. Vivix diperbuat daripada bahan semulajadi. Bahan utamanya adalah mascudine grape dan pelbagai kajian keselamatan telah dijalankan ke atas Vivix setiap tahun. Bayangkan kos kajian saintifik ke atas Vivix bagi memastikan keselamatannya!

Kita fikir semula. Adakah Vivix mahal atau berbaloi dengan harganya? Ada cara tak nak dapatkan Vivix harga ahli?

Apa Kelebihan Vivix yang menjadikannya berbaloi?

Saya hanya buat kesimpulannya sahaja ya kerana kebaikan dan fungsi Vivix dapat anda baca di artikel berkaitan blog ini. Vivix memperbaiki fungsi sel. Seluruh tubuh kita dijadikan Allah dari unsur paling kecil iaitu sel. Sejajar dengan peningkatan umur, sel yang sebelum ini kerap bertukar akan mulai lambat bertukar. Atas sebab inilah warga emas sering mengalami pelbagai penyakit dan mengalami kedutan pada kulit.

Vivix tidak menghentikan semua ini ia cuma ikhtiar untuk memperlahankan proses ini. Ini yang akan menjadikan pengguna Vivix tampak awet muda dan insyaAllah diberikan kesihatan yang baik kerana pertukaran sel yang effisien membawa kepada fungsi organ-organ yang baik.

Cara dapatkan Vivix Harga Ahli

Apa cara dapatkan Vivix harga ahli? Dengan membayar Rm68.90 dan menjadi ahli Shaklee dahulu ke?

Tidak!

Menarik tak kalau dapat :

Vivix harga ahli (diskaun 20-25% dari harga asal)

Postage percuma

Keahlian percuma

Bonus bank in pada bulan hadapan?

Mudah sahaja nak dapatkan Vivix harga ahli ni iaitu dengan membuat pembelian Vivix 2 botol. Sebotol untuk sekarang dan sebotol untuk masa depan..eh?

Boleh PM saya di www.wassap.my/0126614658 untuk merebut peluang ini ya.

Jom sihat dengan Shaklee!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017 Nia