Cara Makan Set Bersalin Shaklee Yang Berkesan

Cara Makan Set Bersalin Shaklee sebenarnya berbeza mengikut keperluan setiap ibu. Saya banyak dihubungi oleh ibu-ibu berpantang yang bertanyakan Cara Makan Set Bersalin Shaklee walaupun telah membelinya dari pengedar lain. Ini adalah kerana menurut mereka, pengedar tersebut menjual dengan harga murah tetapi enggan melayani pertanyaan mereka selepas pembelian. Sejujurnya saya kesal dengan kejadian seperti ini. Ia adalah tindakan yang menganiayai pelanggan dan boleh menjatuhkan kredibiliti pengedar Shaklee.

Diri saya sendiri, saya akan pastikan saya memahami kesesuaian vitamin dengan keperluan pelanggan sebelum memberikan mereka Cara Makan Set Bersalin Shaklee. Boleh dikatakan kebanyakan penjual Shaklee tidak akan memberi Cara Makan Set Bersalin Shaklee di dalam blog. Ini adalah kerana kami tidak mahu ada ibu berpantang yang terkeliru dengan cara makan tersebut, keperluan ibu berpantang yang mengalami masalah sembelit pastinya tidak sama dengan cara makan untuk ibu yang mempunyai masalah penyusuan bukan?

Kepentingan Cara Makan Set Bersalin Shaklee

Setiap ibu berpantang adalah unik dan memerlukan pendekatan dan konsultasi berbeza, disebabkan itu selaku pelanggan, ibu-ibu semua perlu pastikan yang pengedar tersebut adalah meyakinkan dan benar-benar faham tentang produk yang dijual. Pastikan harga yang dibayar adalah berbaloi dengan perkhidmatan yang diberikan selepas itu.

Saya pernah dihubungi oleh seorang ibu hamil yang bertanyakan harga GLA Shaklee. Menurutnya ada pengedar Shaklee yang mencadangkan dia mengambil GLA.  Terkejut besar saya dibuatnya! GLA Shaklee bukan untuk diambil oleh ibu hamil ya. Saya amat berharap agar semua ibu-ibu yang sedang bercadang untuk mengambil set Shaklee, pastikan pengedar anda benar-benar mempunyai pengetahuan dalam supplemen yang mereka jual dan berhati-hati agar tidak membeli dari pengedar yang tidak bertanggungjawab.

Saya sendiri setiap hari akan berusaha menambah pengetahuan saya mengenai supplemen dan kesihatan kerana saya tahu, kesihatan ibu berpantang bukan sesuatu yang remeh. Apabila menjual produk kesihatan, saya bukan sekadar menjual tetapi perlu bertanggungjawab untuk membantu para pelanggan saya.

Berikut adalah testimoni ibu-ibu berpantang yang berpuashati dengan Set Bersalin Shaklee.

Set Bersalin Shaklee

Pelanggan Pertama

Menggunakan Set Bersalin Budget Shaklee

Sangat berpuashati dengan penurunan berat badan yang ketara selepas bersalin.

cara makan set bersalin shaklee

Pelanggan Kedua

Menggunakan Set Bersalin Shaklee 

Berpuashati kerana cepat pulih walaupun bersalin secara pembedahan dan paling best, tiada masalah sembelit.

Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.

footnote

1 Comment

Comments are closed.