Cara Makan Set Breastfeeding Shaklee Yang Berkesan

Cara makan Set Breastfeeding Shaklee bergantung kepada pengedar yang mencadangkannya kepada anda. Jika anda membeli dengan pengedar tersebut, anda wajib mendapat konsultasi percuma daripadanya dan bukan pengedar lain. Pemberian Cara Makan Set Breastfeeding Shaklee adalah salah satu dari tanggungjawab pengedar Shaklee.

Saya pernah dihubungi seorang ibu melalui pm di page FB saya, KedaiVitamin. Dia mengadu susunya tidak menjadi semakin banyak dengan set ini, malahan menyusut. Bila saya tanyakan beberapa soalan, saya diberitahu dia tidak diberi penerangan langsung tentang Cara Makan Set Breastfeeding Shaklee oleh penjual. Bagi saya ini satu perkara yang tidak baik dan boleh menganiayai pelanggan.  Hati-hati para ibu semua, jangan terbeli dengan pengedar yang hanya tahu menjual, tetapi tidak tahu Cara Makan Set Breastfeeding Shaklee dan membiarkan pembeli terkapai-kapai sendiri mencari maklumat.

Cara Makan Set Breastfeeding Shaklee Pengedar Lain

Kebanyakan pengedar Shaklee tidak akan memberi konsultasi percuma kepada mereka yang bukan pelanggan. Ini bukan salah mereka kerana mereka sendiri perlu mencari masa untuk memberikan konsultasi kepada pelanggan mereka sendiri. Tambahan pula, cadangan vitamin yang dicadangkan oleh penjual asal mungkin tidak sama dengan apa yang sepatutnya dimakan oleh seseorang pelanggan tersebut. Percayalah, ini banyak berlaku kerana seorang pelanggan pernah menghubungi saya meminta konsultasi untuk Cara Makan Set Breastfeeding Shaklee dan menurutnya penjual tersebut menyatakan vitamin C adalah penggalak susu dalam Set Breastfeeding Shaklee. Bagaimana saya mahu mengajar ibu ini cara makan vitamin C untuk menambahkan susu? Takut nanti saya pula yang dipersalahkan jika susunya tidak bertambah banyak.

Para ibu sekalian, jadilah pengguna yang bijak. Pastikan harga yang anda bayar berbaloi dengan servis yang bakal anda terima. Pilih penjual yang benar-benar kenal dengan produk yang mereka jual dan cara ia berfungsi.  Saya sendiri pernah menggunakan Set Breastfeeding Shaklee dan alhamdulillah berjaya menyusukan anak kedua saya sehingga usia 2 tahun. Saya melalui pelbagai rintangan dan pemasalahan penyusuan yang boleh mematahkan semangat dalam penyusuan. Tetapi alhamdulillah semuanya telah berjaya saya atasi dan sekarang saya akan kongsikan ilmu yang saya ada untuk para pelanggan KedaiVitamin.com. Ebook penyusuan dan jadual mengepam susu juga ada disertakan dalam pakej ini.

Harga Set Breastfeeding Shaklee

Set Breastfeeding Shaklee 1 (budget)

Set ini adalah untuk ibu-ibu yang mahukan penggalak susu untuk meningkatkan kualiti susu mereka, tetapi menghadapi kekangan budget.

Cara Makan Set Breastfeedng Shaklee

Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa

2) ESP

Set Breastfeeding Shaklee 2 (basic)

Set ini adalah untuk ibu menyusu yang tidak mempunyai masalah penyusuan tetapi mahu meningkatkan kualiti susu ibu dan ibu menyusu yang sihat tetapi mahu mengekalkan kesihatan badan.

Set Breastfeeding Shaklee

Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa

2) Vita-Lea

3) B-Complex

4) Vitamin C

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Set Breastfeeding Shaklee 3 (set b + ostematrix)

Set ini adalah untuk ibu menyusu yang sangat letih/allergi pada susu lembu/stress dengan kerja seharian/ mempunyai masalah kekurangan kalsium.

set b

Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa

2) Vita-Lea

4) Vitamin C

5) Ostematrix

Set Breastfeeding Shaklee 4 (set super dooper booster 3M)

Set ini adalah untuk ibu menyusu yang mempunyai anak kembar, anak susuan atau bayi yang kuat menyusu. Ia juga sesuai untuk ibu yang ingin menggalakkan proses laktasi susu ibu dan ibu menyusu yang mempunyai hasil perahan yang terlalu sedikit.

set breastfeeding shaklee

Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa : Penggalak susu semulajadi yang dikategorikan sebagai makanan tambah susu ibu 10 terbaik didunia. Boleh baca secara lanjut disini http://kedaivitamin.com/makanan-tambah-susu-ibu/ dan http://www.ifood.tv/blog/top-10-galactagogues#ccrgAMLDk9l6xgBx.99.

2) ESP :  Salah satu best seller Shaklee. Fungsinya tidak perlu dipertikaikan lagi, memekatkan susu ibu dan bersama-sama dengan Alfalfa mempertingkatkan kuantiti susu ibu. Boleh baca secara lanjut disini http://kedaivitamin.com/fungsi-dan-kebaikan-esp/

3) Vita-Lea : Multivitamin yang pertama dicipta didunia dan telah melalui pelbagai penambah baikkan. Ianya merupakan yang terpantas didunia menyerap ke dalam tubuh manusia.

4) B-Complex : Mempunyai de-stress effect yang mengurangkan ketegangan stress ibu menyusu dan menjaga kesihatan saraf ibu serta memperbaiki kecantikan kulit ibu. Maklumat lanjut disini http://kedaivitamin.com/petua-hilangkan-parut-jerawat/

5) Vitamin C : Antioksidan semulajadi yang membantu penyerapan optimum vitamin-vitamin lain ke dalam badan.

6) Ostematrix : Merupakan pembekal kalsium dan magnesium untuk ibu menyusu. Ia juga merupakan ubat untuk sembelit. Maklumat lanjut ostematrix disini http://kedaivitamin.com/sakit-tumit/

Artikel lain berkaitan :

Doa Tambah Susu Ibu

Milk Booster Banyakkan Susu

Teknik Pam Susu

Cara Pengurusan EBM

footnote

 

FB images