Set Breastfeeding Shaklee : Cara Tambah Susu Ibu

Ada banyak cara tambah susu ibu yang boleh dipraktikkan oleh ibu-ibu menyusu. Antara yang paling menjadi sebutan ialah lobak putih, halba, kurma cina dan oat. Tetapi Set Breastfeeding Shaklee menawarkan alternatif yang lebih baik sebagai cara tambah susu ibu.  Pengalaman admin sendiri menyusukan anak kedua, semua cara tambah susu telah dicuba, tapi sukar untuk konsisten kerana ianya perlu disediakan terlebih dahulu. Akhirnya apabila anak mulai menangis kerana kurang susu dan terpaksa diberi susu formula, admin nekad untuk mendapatkan cara tambah susu Shaklee.   Pada masa itu, memang rasa bimbang, harganya agak mahal, bagaimana kalau ia bukan cara tambah susu yang sesuai? Tetapi disebabkan harganya itu lah admin lebih bersemangat dan nekad untuk istiqamah dalam pengambilan set ini. Semua tips-tips dan prosedur pengepaman yang kerap turut dipatuhi sebagai cara tambah susu ibu. Penilaian tentang perlu atau tidak set ini dalam entry ini Set BF : Perlu atau tidak?

Alhamdulillah setelah mengamalkannya selama lebih sebulan, ia mula menampakkan hasil. Tetapi, bukan semudah itu ia menjadi cara tambah susu yang sesuai untuk admin, admin ada juga melalui healing crisis seperti pening kepala dan rasa loya-loya.  Tetapi, bukan semua orang akan mengalaminya. Biasanya orang yang tidak mengamalkan pemakanan sihat akan melalui tempoh ini.

Ada sesetengah pihak menafikan fungsi set ini sebagai cara tambah susu. Kebiasaannya mereka adalah pihak-pihak yang tidak dibenarkan untuk menyokong mana-mana produk dan perlu mengeluarkan kenyataan yang neutral apabila ditanya mengenai supplement sebagai cara tambah susu. Jangan bimbang, beribu-ribu ibu lain yang telah mencuba Set Breastfeeding Shaklee tak mungkin menipu. Mereka semua mengakui set ini sebagai cara tambah susu yang efektif! Boleh rujuk sebahagian testimoni ini.

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Ada sesetengah ibu merasakan set ini sebagai cara tambah susu yang agak mahal. Ini adalah tidak benar,  terdapat beberapa pakej lagi untuk cara tambah susu ini. Boleh rujuk di sini dan hubungi Kedai Vitamin untuk harga.

Istimewa untuk pelanggan Kedai Vitamin, PAKEJ ISTIMEWA dan cara tambah susu ibu akan ditawarkan dengan setiap pembelian.

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang

Cara Tambah Susu