Elakkan Potong Kaki Akibat Kencing Manis Secara Semulajadi

Elakkan potong kaki akibat kencing manis! Adakah ia mustahil? Insya’Allah tidak. Kencing manis atau diabetes adalah satu penyakit berbentuk kumulatif atau pun terkumpul yang biasanya menyerang warga emas (tapi tak mustahil sekiranya orang muda pun turut mengidapnya).

Oleh sebab itu, kebanyakkan pengidap kencing manis adalah pada usia 50 tahun ke atas iaitu umur-umur ibu bapa atau datuk nenek kita. Saya sendiri pernah kehilangan datuk saya akibat kencing manis. Dia turut mengalami luka pada bahagian kaki dandoktor terpaksa mengambil daging dari bahagian peha untuk ditampal semula pada kaki. Peringkat seterusnya mungkin boleh melibatkan kaki dipotong. Pada waktu itu saya masih di sekolah rendah dan jauh sekali hendak tahu tentang cara untuk mengatasinya secara semulajadi.

Mempunyai datuk nenek atau ibu bapa dengan kencing manis sememangnya mendatangkan kesedihan kepada anak atau cucu. Apa lagi bila ia melibatkan kaki yang perlu dipotong. Siapa yang sanggup kehilangan kaki begitu sahaja? Dari boleh berjalan normal terpaksa menggunakan kaki palsu atau tongkat.

Elakkan Potong Kaki Akibat Kencing Manis

Apakah cara untuk elakkan potong kaki akibat kencing manis? Selain daripada mengawalnya dengan pengambilan ubat-ubatan doktor, adalah lebih baik mencuba supplement semulajadi Vivix. Vivix mempunyai sejarah yang panjang dalam membantu pesakit diabetes mengatasi penyakit tersebut dan elakkan potong kaki akibat kencing manis.

Sebotol Vivix mengandungi kandungan berikut :

1) Muscadine Grape Extract – mengandungi asid ellagik yang tinggi. Kandungan asid tersebut didalam anggur ini telah menunjukkan ciri-ciri menghentikan anti-virus, anti-bakteria dan kanser.

2) European Elderberries – berfungsi untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan.

3) Purple Carrot – mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan paling berkesan.

4) Polygonum Cuspidatum – juga dikenali sebagai Knotweed Jepun. Ia merupakan sumber komersil bagi Resveratrol. Resveratrol merupakan bahan yang melambatkan penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Apa yang paling penting, Vivix Shaklee telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of America. Salah satu badan halal yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh rujuk di sini untuk senarai badan halal yang diiktiraf oleh Jakim.

vivix shaklee

Testimoni Kencing Manis Elak Potong Kaki Dengan Vivix

kelebihan vivix shaklee

Testimoni 1 – Kadar gula turun selepas pengambilan selama 7 bulan

harga vivix shaklee

Testimoni 2 – Mak jadi semakin cergas dan bacaan gula menurun

elakkan potong kaki

 

Testimoni 3 – Bacaan gula turun dalam masa 2 minggu!

elakkan potong kaki

 

Macam mana? Rasa nak cuba Vivix sekarang juga kan? Boleh dapatkan Vivix dari saya untuk penghantaran segera dan konsultasi percuma.

wpid-footnote.jpg