ESP Shaklee untuk Ibu Menyusu

ESP Shaklee untuk ibu menyusu

 

Kebelakangan ini banyak pihak yang skeptikal dengan produk penyusuan Shaklee. Bagi saya, tepuk dada, cuba sendiri. ESP Shaklee untuk ibu menyusu antara produk Shaklee Malaysia yang terhangat.

Kenapa?

Kerana ianya bukan sahaja baik untuk ibu menyusu, tetapi juga ibu hamil, ibu berpantang dan semua individu tidak kira lelaki atau perempuan. Ini adalah salah satu testimoni bagi pengguna ESP Shaklee untuk ibu menyusu. Ibu ini tidak pernah menggunakan ESP Shaklee untuk ibu menyusu sebelum ini.

Set Breastfeeding Shaklee

ESP Shaklee mengandungi kadar protein yang tinggi yang membantu dalam penghasilan susu ibu yang banyak. Ia juga turut menjadikan susu ibu pekat dan mengenyangkan bayi.

Selain itu, ESP Shaklee untuk ibu menyusu turut membantu membekalkan tenaga ekstra untuk ibu. Sebagaimana yang kita sedia maklum, ibu menyusu sangat mudah mengalami keletihan melampau, ESP Shaklee dapat membantu masalah itu. Selain tenaga ekstra, ia mampu mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

ESP Shaklee untuk ibu menyusu juga meningkatkan sistem imun si ibu. Sekiranya si ibu kekurangan protein, ini boleh melemahkan sistem imunnya yang boleh menyebabkan dia mudah dijangkiti penyakit.

Berminat? Hubungi saja, saya sedia membantu.

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com