ESP Shaklee untuk kesuburan wanita

ESP Shaklee untuk kesuburan? Bagaimana ESP Shaklee dapat membantu dalam kesuburan?

set lesuburan shaklee

ESP Shaklee mengandungi isoflavones yang mempunyai fungsi yang sama dengan Clomid (bahan yang digunakan untuk merangsang kesuburan). Walaubagaimana pun, berbeza dengan Clomid, ESP Shaklee adalah daripada bahan semulajadi. Bagaimana kami begitu pasti ESP Shaklee masih mengandungi isoflavones? Tidakkah ia akan hilang dengan mudah semasa pemprosesan? Tidak sama sekali kerana ESP Shaklee tidak diproses menggunakan alkohol seperti sesetengah protein soya yang lain. ESP Shaklee diproses menggunakan air untuk mengekalkan isoflavones.

Bagaimana isoflavones ini berfungsi untuk kesuburan?

Ia bertindak sama seperti Clomid iaitu dengan menghalang hormon estrogen, apabila hormon ini terhalang, badan di’tipu’ untuk menghasilkan lebih banyak hormon FSH (follicle stimulating hormone)  yang merupakan perangsang bagi folikel. Seterusnya menghasilkan lebih lagi hormon estrogen yang akan merangsang satu lagi hormon lain iaitu LH (luteinizing hormone) yang merangsang ovulasi.

Maklumat lanjut mengenai set kesuburan shaklee di sini http://kedaivitamin.com/set-kesuburan-tips-hamil/

ESP Shaklee

ESP Shaklee juga berfungsi untuk memperbaiki sel-sel badan dan asid amino yang membentuk protein dalam ESP Shaklee pula  membantu dalam penyerapan yang baik bagi sebarang vitamin dan mineral lain.

Hubungi segera untuk ESP Shaklee anda !!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

1 Comment

Comments are closed.