Set Shaklee Pengantin Perempuan : Idea Gubahan Hantaran

Antara yang menyebabkan kebuntuan pasangan yang bakal berkahwin adalah idea untuk gubahan hantaran. Tidak pasti apa lagi yang sesuai sebagai gubahan hantaran? Ini ada idea untuk anda.

Set kad kahwin 2

Sebagai tambahan kepada Set Kesihatan Optimum Pengantin atau jika bakal pengantin merasakan lebih berbaloi untuk membeli set yang khusus, kami ada menyediakan set ini yang boleh dimasukkan dalam gubahan hantaran anda.

Gubahan hantaran 1 : B-Complex – Membantu kesihatan fungsi saraf yang meredakan sakit kepala (migraine), tekanan (stress) kemurungan dan insomnia. B-Complex mempunyai de-stress effect yang melegakan stress bakal pengantin.

Gubahan hantaran 2 : Vita – C – Berfungsi menyerikan wajah,  kulit menjadi lebih cerah dan menyekat pembentukan pigmentasi yang menyebabkan jeragat. Kulit berseri idaman bakal pengantin!

Gubahan hantaran 3 :Alfalfa – Ia berfungsi untuk melegakan keletihan dan mencuci hati darah dan usus. Hasilnya? Ia akan mengembalikan kenormalan badan berasid, menghilangkan tolsin badan, membersihkan hati, kolon, darah dan paling penting, mencantikkan kulit dan otot.

Gubahan hantaran 4 : Vita E  Complex – Vitamin ini mengandungi Vitamin E bersama Selenium. Dua kombinasi berkesan bagi membendung masalah jerawat bakal pengantin . Selenium adalah bahan yang terkandung dalam mineral yang mempunyai fungsi meningkatkan lagi sistem imun dan ianya membantu penyerapan Vitamin E dalam badan. Vitamin E pula berfungsi untuk memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Ianya adalah vitamin E paling lengkap di pasaran. Pengantin pun nampak berseri semasa hari perkahwinan nanti!

Gubahan hantaran 5 : GLA Complex – Gamma Linolenic Acid yang menurunkan kadar hormon stress yang menyebabkan peningkatan kandungan gula di dalam darah. Ini boleh menyebabkan jerawat. GLA bertujuan merawat kulit yang terjejas akibat hormon. Ia juga berfungsi untuk mengawal hormon progesteron dan testosteron yang boleh memperbaiki simptom PMS.  GLA juga merupakan supplemen yang diambil oleh pasangan yang menginginkan anak kerana ia mempengaruhi kesuburan.

Rujuk di sini bagi Set Pengantin Lelaki.

Istimewa untuk pelanggan Kedai Vitamin, PAKEJ ISTIMEWA akan ditawarkan dengan setiap pembelian Set Pengantin Shaklee.  Hubungi kami sekarang!

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang