Harga Ahli

Harga Ahli Shaklee

 

Soalan-Soalan Umum

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 868863  sebagai sponsor/upline.

Berapa yuran keahlian Shaklee?
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Apa akan jadi kalau saya tak mampu maintain point tertentu?
Keahlian adalah seumur hidup dan tidak akan ditamatkan jika anda tidak mencapai points tertentu. Target points tertentu hanya perlu bagi mereka yang bercadang menjadikan Shaklee sebagai perniagaan mereka.  Jadi, tiada masalah sekiranya anda cuma mahu membeli produk Shaklee untuk kegunaan sendiri, keluarga dan rakan-rakan tanpa memikirkan untuk membuat jualan.

Apa yang saya akan dapat dengan setiap pembelian?

Points yang akan diberikan dalam bentuk wang.

Adakah saya perlu membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Tidak perlu. Keahlian anda tidak akan ditamatkan hanya kerana anda tidak membuat pembelian setiap bulan.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 868863 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya dalam bisnes Shaklee.

Apa nak buat jika saya pernah mendaftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee bersama group anda? Ooppss, isu yang agak sensitif di sini. Boleh email saya di kedai.vitamin@yahoo.com untuk maklumat lanjut kerana saya perlu bertanyakan beberapa soalan dahulu.

Tapi saya tak suka MLM, kena cari orang yang sanggup mengeluarkan modal untuk mendapat pulangan.

Mungkin anda terkeliru antara MLM dan skim piramid. Skim piramid tidak mengutamakan penjualan produk, sebaliknya human capital dan networking. Orang di atas akan menjadi semakin kaya dan orang di bawah perlu berusaha keras untuk mencari lebih ramai ahli baru. Shaklee tidak begitu. Kami mengutamakan penjualan produk dan ingin menyebarkan kepada orang ramai tentang kepentingan supplement dalam kehidupan mereka.

Saya masih tak suka MLM kerana upline saya yang akan untung?

Tidak. Di Shaklee, apabila seseorang Distributor naik ke tahap Supervisor, dia akan mempunyai group sendiri dan tidak akan berkait lagi dengan upline nya. Tetapi, kita masih boleh bekerjasama antara satu sama lain untuk memajukan perniagaan masing-masing.

5 kelebihan jadi ahli Shaklee bersama group kami?

1) Group kami mempunyai kelas training secara online yang sesuai untuk ahli-ahli yang sibuk.

2) Group kami adalah merupakan antara jaringan group terbesar dalam Shaklee Malaysia.

3) Anda akan mendapat bimbingan/personal coaching secara percuma!

4) Upline kami mempunyai pengetahuan yang meluas mengenai bisnes online. Bimbingan percuma akan diberikan kepada ahli group kami.

5) Group kami amat menekankan kepentingan kerohanian. Kejayaan dunia dan akhirat perlu seiring 😉

Percayalah, saya juga ragu-ragu seperti anda pada mulanya. Tetapi, selepas memulakan bisnes ini sekarang, saya yakin saya tidak akan menyesal. Antara keputusan yang tepat yang pernah saya lakukan adalah dengan menyertai group ini.  Hanya RM65 dan saya akan bimbing anda untuk mengalami pengalaman ini bersama-sama.

Marilah kita menuju kejayaan! Hubungi 

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang