Harga Set Breastfeeding Shaklee dan Fungsinya

Harga Set Breastfeeding Shaklee tidak sepatutnya dilihat pada produk yang akan anda dapat sahaja. Tetapi juga konsultasi percuma yang ditawarkan selepas itu. Berikut adalah harga Set Breastfeeding Shaklee berserta fungsi-fungsi vitaminnya.

Harga set breastfeeding shaklee

Harga Set Breastfeeding Shaklee

1) Ostematrix – RM61.00

Membekalkan kalsium dan magnesium pada ibu. Kalsium membantu mengurangkan risiko osteoporosis dan magnesium dapat membantu masalah sembelit.

2) B-Complex – RM53.75

Satu fungsi B-Complex yang sangat penting dan significant bagi ibu menyusu adalah ia berfungsi untuk anti-stress. Ini membantu dalam penghasilan lebih banyak susu.

3) Vita-Lea – RM88.75

Vita-Lea adalah merupakan multi-vitamin dan mineral yang terpantas di dunia terlarut didalam air dan tubuh manusia. Ia bertujuan untuk menjadikan ibu kekal bertenaga dan cergas.

4) Alfalfa Complex – RM53.75

Galactagogue (penggalak susu) tersohor. Boleh rujuk disiniPastikan ibu-ibu mengepam 3 jam sekali dan minum air sekurang-kurangnya 3L setiap hari bagi membolehkan Alfalfa membantu meningkatkan penghasilan susu anda.

5) Energizing Soy Protein – RM150.00

Minuman soya lazat yang merupakan gabungan terhebat bersama Alfalfa. Ia membantu dalam meningkatkan penghasilan susu ibu dan meningkatkan sistem imun ibu. ESP sangat ideal untuk ibu menyusu yang ingin mengurangkan berat badan.

6) Vitamin C (Chewable) – RM37.50

Vitamin C ini adalah merupakan alternatif kepada Sustained Released Vitamin C yang masih tiada stok di Malaysia. Ia mempunyai fungsi yang sama, bagi memastikan penyerapan optimum vitamin dan supplemen lain didalam badan.

 

 

Harga Set Breastfeeding Shaklee yang ditunjukkan kesemuanya adalah harga retail.

Hubungi sekarang bagi Harga Set Breastfeeding Shaklee  istimewa untuk anda !

Ia mampu dimiliki oleh setiap ibu walau apa pun budget anda!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

4 Comments

Comments are closed.