Harga Set Ibu Mengandung Shaklee Yang Meletops!

Harga Set Ibu Mengandung Shaklee seringkali menjadi halangan untuk para ibu membuat pilihan dan pembelian set yang terbaik. Saat mengandung merupakan saat-saat yang dinantikan oleh kebanyakkan pasangan. Saat ini juga ibu akan memerlukan banyak nutrien dalam badan melebihi daripada semasa dia tidak mengandung. Disebabkan itu kekurangan nutrien, kebanyakkan ibu hamil akan menjadi letih lesu dan lemah serta mengalami masalah rupa paras yang kusam. Kini harga Set Ibu Mengandung bukan lagi satu masalah kerana Harga Set Ibu Mengandung Shaklee adalah sangat berpatutan dan bersesuaian dengan ibu-ibu.

Trimester 1 adalah sewaktu kandungan dalam tempoh 1-3 bulan. Pada waktu ini kandungan boleh dikatakan tidak stabil dan memerlukan banyak nutrien bagi menyokong pembentukannya. Keguguran juga banyak berlaku pada trimester ini, jadi adalah sangat penting untuk ibu memastikan dirinya mendapat nutrien yang mencukupi. Alahan atau ‘morning sickness’ juga banyak berlaku ketika ini, kaedah semulajadi boleh digunakan untuk mengatasinya. Info lanjut disini http://kedaivitamin.com/cara-atasi-morning-sickness/. Set Ibu Mengandung Shaklee Trimester 1 adalah set yang lengkap untuk ibu hamil.

Kandungan Set Ibu Mengandung Shaklee

1) Vita-Lea – Paling penting dalam Set Ibu Mengandung Shaklee dan berfungsi untuk membekalkan zat besi kepada ibu yang berfungsi untuk mengelakkan ibu daripada anemia. Hb rendah yang sering terjadi pada ibu hamil juga dapat dielakkan. Satu kemestian bagi Set Ibu Mengandung Shaklee. makanan tambah darah moden ini, Vita-Lea Shaklee. Ia adalah merupakan multivitamin yang pertama dicipta didunia dan juga makanan tambah darah ibu hamil. Antara kandungan didalam Vita-Lea adalah zat besi yang dapat membentuk hemoglobin, sekaligus meninggikan bacaan hemoglobin.

2) B-Complex – berfungsi untuk kesihatan sistem saraf ibu dan mengelakkan kecacatan sistem saraf pada bayi. B-Complex juga mempunyai ciri-ciri de-stress semulajadi yang dapat mengurangkan perasaan stress pada ibu hamil.

3) Vitamin C – berfungsi untuk sistem imun  ibu dalam Set Ibu Mengandung Shaklee. Ibu hamil sememangnya sinonim dengan penyakit seperti selsema dan sebagainya. Pengambilan vitamin C dapat membantu meminimumkan keadaan itu. Selain itu, ia juga bertujuan untuk membolehkan penyerapan optimum bagi zat besi.

4) Ostematrix – membekalkan kalsium untuk kesihatan tulang dan gigi ibu, ia juga turut membekalkan vitamin D untuk bulan pertama bayi. Magnesium didalam ostematrix dapat mengelakkan ibu hamil daripada mengalami sembelit.

5) Energizing Soy Protein – Pilihan penting dalam Set Ibu Mengandung ShakleeIa membekalkan tenaga kepada ibu hamil dan mengelakkan keletihan, ia juga dapat menurunkan paras kolesterol badan ibu. Maklumat lanjut disini http://kedaivitamin.com/esp-shaklee-untuk-ibu-hamil/

ESP Shaklee juga dapat meningkatkan sistem imun ibu hamil. Seperti yang diketahui, ibu hamil akan merosot sedikit sistem imunnya kerana perlu berkongsi dengan bayi dan yang paling penting. Ibu hamil sememangnya selalu mengalami keletihan dan tidak bertenaga, pengambilan ESP Shaklee dalam Set Ibu Mengandung Shaklee adalah penting.

6) Omega Guard – penting untuk perkembangan otak bayi adalah tambahan dalam Set Ibu Mengandung Shaklee trimester kedua. Ia adalah minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA. Maklumat lanjut Omega Guard di sini http://kedaivitamin.com/set-ibu-mengandung-omega-guard/

Harga Set Ibu Mengandung Shaklee

Harga Set Ibu Mengandung Shaklee Trimester Pertama
 Vitalea, Vitamin C,  Ostematrix & B-Complex

harga set ibu mengandung shaklee

Harga Set Ibu Mengandung Shaklee Trimester 1 :  RM 296.00

(kebanyakkan vitamin ini adalah untuk kegunaan hingga 4 bulan)

Kombinasi ini adalah mengikut keperluan nutrien ibu semasa trimester pertama, di mana sewaktu itu ibu biasanya tidak lalu untuk makan, mengalami mual-mual dan morning sickness.

 

Harga Set Ibu Mengandung  Shaklee Trimester Kedua & Ketiga
 Vitalea, Vitamin C,  Ostematrix, B-Complex, Omega Guard & ESP

harga set ibu mengandung shaklee

Harga Set Ibu Mengandung Shaklee Trimester 2 : RM582

(kebanyakkan vitamin ini adalah untuk kegunaan hingga 4 bulan)

Inginkan Harga Set Ibu Mengandung Shaklee untuk ahli? Tentu sahaja boleh! Dengan pendaftaran RM75 (SM) / RM85 (SS) anda boleh mendapatkan set ini pada harga ahli!

Kelebihan Set Ibu Mengandung Shaklee

Ramai ibu-ibu yang mengambil set ibu hamil Shaklee dan merasai perbezaannya dengan waktu kehamilan mereka yang lalu tanpa pengambilan sebarang supplemen. Badan rasa lebih bertenaga dan cergas, fokus semasa bekerja pun lebih baik jika dibandingkan dengan sebelumnya.

 Testimoni 1

– keputusan check-up clear walaupun tidak lalu makan semasa kehamilan

-lebih segar walaupun mengalami alahan teruk

Testimoni 2

– tak selalu cramp semasa pregnant

– rasa bertenaga dan tak letih, kulit lebih bermaya

Banyak lagi testimoni di sini –> Testimoni Set Mengandung Shaklee

Artikel lain berkaitan :

Makanan Ibu Hamil 

Cara Atasi Morning Sickness

Ibu Hamil Berpuasa

1001 Masalah Ibu Mengandung

footnote

FB images