Harga Vivix Shaklee : Khasiat dan Kebaikan Vivix

Harga Vivix Shaklee? Sebenarnya bukan itu yang sepatutnya menjadi persoalan utama. Tapi apa kelebihan Vivix Shaklee sehingga menyebabkan harganya berbaloi-baloi untuk dibeli. Vivix Shaklee merupakan produk terbaik dari Shaklee setakat ini. Mengapa? Kerana ia meliputi segala-gala keperluan kita.

Kecantikan?

Kesihatan?

Awet Muda?

Kurus Langsing?

Semuanya ada dengan VIVIX Shaklee!

Soalan Lazim (FAQ) Kelebihan Vivix Shaklee

1) Apa itu Vivix?
Sebenarnya ini merupakan salah satu supplement Shaklee. Istimewanya Vivix berbanding dengan supplement lain di pasaran adalah kerana ia merupakan supplement anti-penuaan yang terbaik di dunia.

2) Macam mana ia melambatkan penuaan?
– Dengan melindungi dan membaiki sel DNA (Vivix tidak sesuai diambil oleh pesakit kanser yang sedang dalam rawatan kemoterapi)
-Memberi impak positif kepada pengawalan genetik, ini adalah penting untuk melambatkan penuaan.
-Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria. Mitochondria merupakan penjana tenaga di dalam sel kita.

Secara asasnya, badan kita memang terbentuk dari berjuta-juta sel. Mitochondrion atau mitochondria adalah penjana tenaganya.

– Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End) products. Pembentukan protein ini boleh menyebabkan kerosakan sel yang akan menganggu keutuhan sel dan panjang umur.

3) Kesimpulannya?
Vivix melambatkan penuaan dan menjaga kesihatan kita dari segi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun, sendi dan antioksidan. Bagi yang sudah berkahwin, banyak yang perlu dijagakan. Kecantikan dalaman dan luaran sama pentingnya.

4) Boleh nampak cantik dan berseri dengan Vivix?
Insya’Allah boleh sebab ia memperbaiki sel dan fungsi sel dari dalam. Memperbaiki kecantikan itu lebih berkesan sekiranya dibuat dari pemakanan berbanding dengan menggunakan produk pada kulit semata-mata.

5) Apa kelebihan Vivix berbanding tonik lain di pasaran?
Vivix adalah yang pertama di dunia memulihkan tubuh badan melalui DNA. Ia boleh diambil pesakit kanser, tetapi bukan pesakit kanser yang sedang menjalani rawatan.

Kandungan Vivix Shaklee

1) Muscadine Grape Extract – mengandungi asid ellagik yang tinggi yang merupakan satu phytonutrien yang tidak ditemui dari anggur jenis lain. Kandungan asid tersebut didalam anggur ini telah menunjukkan ciri-ciri menghentikan anti-virus, anti-bakteria dan kanser.

2) European Elderberries – berfungsi untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan. Selain daripada berkesan melawan jangkitan virus dan flu, ia juga berkesan untuk melawan jangkitan yis, asma, batuk, sesak hidung dan diabetes.

3) Purple Carrot – mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan paling berkesan.

4) Polygonum Cuspidatum – juga dikenali sebagai Knotweed Jepun. Ia merupakan sumber komersil bagi Resveratrol. Resveratrol merupakan bahan yang melambatkan penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Apa yang paling penting, Vivix Shaklee telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of America. Salah satu badan halal yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh rujuk di sini untuk senarai badan halal yang diiktiraf oleh Jakim.

vivix shaklee

Testimoni Vivix Shaklee

Testimoni Vivix Shaklee untuk kecantikan – Testimoni  yang paling terkenal untuk Vivix Shaklee adalah daripada aktres jelita Ayu Raudah.

Tidak beberapa lama dahulu, aktres Ayu Raudhah pernah menyatakan yang dia mengamalkan pengambilan sirap merah Shaklee untuk kecantikannya. Sirap merah tersebut sebenarnya adalah Vivix ShakleeVivix Shaklee sememangnya pilihan terbaik bagi mengekalkan kecantikan dan awet muda.  Tetapi, kebaikannya bukan setakat itu sahaja. Ia juga sangat membantu dalam kesihatan.

Testimoni Vivix Shaklee untuk darah tinggi

vivix Shaklee darah tinggi

Testimoni Vivix Shaklee untuk Awet Muda

Vivix Shaklee

 

 

Testimoni Vivix Shaklee untuk Kencing Manisharga vivix shaklee

 

Harga Vivix Shaklee

Ianya berharga RM485 sebotol tetapi anda boleh mendapatkannya pada harga ahli dengan mendaftar sebagai ahli dengan hanya RM75. Harga ahli pastinya lebih terlajak murah!

Pembelian 2 botol Vivix Shaklee pula akan melayakkan anda untuk :

> Keahlian PERCUMA bernilai RM75

> Membeli dengan harga ahli secara automatik

> Mendapat cash back bonus bernilai RM36 secara automatik

 

footnote

FB images