Impian jadi Master Shaklee Malaysia

Sekiranya anda bercita-cita hendak menyertai bisnes Shaklee, tidak lengkap kiranya jika anda tidak ada impian jadi Master Shaklee Malaysia.

Di dalam bisnes Shaklee, ada banyak tangga ‘rank’ yang perlu dicapai oleh setiap pengedar. Tangga yang tertinggi adalah sebagai Master Coordinator Shaklee. Tangga ini sebenarnya adalah merupakan target bagi pengedar Shaklee bagi memastikan pengedar sentiasa memberikan khidmat yang berkualiti dan menghasilkan lebih ramai lagi pengedar lain yang berkualiti.

Tahukah anda berapa bonus bulanan bagi seorang Master Shaklee? 4 angka? 5 angka?

Baiklah saya beri gambaran. Master Shaklee mampu untuk beri RM10000 sebulan (atau lebih) kepada mak dan ayah di kampung. Sekarang anda tahu kenapa ramai bercita-cita berjaya dalam bisnes Shaklee?

Apakah ciri-ciri yang perlu ada pada Master Shaklee Malaysia?

1) Semangat dan keinginan yang meluap-luap

Selagi keinginan itu tetap ada, semangat menjadi Master sudah pasti akan turut serta. Diri juga tidak mudah mengalah semasa berjuang. Tiada istilah ‘quit’ dalam bisnes Shaklee.

2) Tidak mudah mengalah

Kebanyakan Master Shaklee yang berjaya adalah yang paling sibuk dengan kehidupan mereka sendiri. Mempunyai pekerjaan sepenuh masa, mempunyai anak yang masih kecil, apatah lagi alasan tiada talian internet adalah sangat remeh bagi mereka ini. Orang yang berjaya, tidak akan mengalah.

3) Mementingkan amalan rohani

Hubungan dengan Maha Pencipta amat dijaga. Berpegang teguh kepada konsep, menjaga akhirat dan dunia akan mengikut.

4) Menjaga hubungan sesama manusia

Hubungan sesama manusia sangat dijaga, ia adalah prinsip hidup Master Shaklee. Walaupun mengejar kejayaan bisnes, tetapi tanggungjawab terhadap insan lain seperti kaum keluarga tetap dijaga.

5) Tidak beralasan

Walau siapa pun kita, memang tidak dapat lari dari menghadapi kesulitan. Tiada pengedar Shaklee yang berjaya ke tahap Master Shaklee dengan mudah tanpa sebarang halangan. Semuanya dihadapi dengan mencari penyelesaian terbaik. Beralasan itu dan ini memang tidak akan membantu.

6) Tidak pernah berhenti belajar

Orang yang malas belajar adalah orang yang sudah putus asa dengan hidup? Belajar ini lebih berkat sekiranya dilakukan dengan inisiatif sendiri tanpa mengharapkan orang lain. Walaupun setelah mencapai tahap Master Shaklee, proses belajar tidak pernah berhenti.

Adalah anda memiliki semua ciri di atas dan bersedia untuk dapat bonus 6 angka?

Sertai kami dan saya akan tunjukkan caranya!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

master shaklee malaysiaatau isi borang