Vivix Shaklee : Kebaikan Vivix Shaklee

Vivix Shaklee mungkin antara produk Shaklee yang termahal. Tapi, tahukah anda faedah dan kesan dari pengambilannya? Walaupun ia mahal, tetapi pengambilannya bukanlah dalam kadar yang banyak setiap hari.

Tidak beberapa lama dahulu, aktres Ayu Raudhah pernah menyatakan yang dia mengamalkan pengambilan sirap merah Shaklee untuk kecantikannya. Sirap merah tersebut sebenarnya adalah Vivix Shaklee. Vivix Shaklee sememangnya pilihan terbaik bagi mengekalkan kecantikan dan awet muda.  Tetapi, kebaikannya bukan setakat itu sahaja. Ia juga sangat membantu dalam kesihatan.

Apa yang terkandung didalam Vivix Shaklee?

vivix shaklee

1) Muscadine Grape Extract – mengandungi asid ellagik yang tinggi yang merupakan satu phytonutrien yang tidak ditemui dari anggur jenis lain. Kandungan asid tersebut didalam anggur ini telah menunjukkan ciri-ciri menghentikan anti-virus, anti-bakteria dan kanser.

2) European Elderberries – berfungsi untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan. Selain daripada berkesan melawan jangkitan virus dan flu, ia juga berkesan untuk melawan jangkitan yis, asma, batuk, sesak hidung dan diabetes.

3) Purple Carrot – mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan paling berkesan.

4) Polygonum Cuspidatum – juga dikenali sebagai Knotweed Jepun. Ia merupakan sumber komersil bagi Resveratrol. Resveratrol merupakan bahan yang melambatkan penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Bagaimanakah Vivix Shaklee berfungsi?

Ia bertindak dengan melindungi dan memperbaiki sel DNA. Badan kita terbentuk daripada asas yang paling kecil iaitu sel. Sel DNA pula adalah sel yang terkandung dalam semua sel badan kecuali sel darah merah. Maka, pengambilan Vivix sebenarnya adalah bagi pemulihan badan secara menyeluruh. Disebabkan itulah pengambilan Vivix memberi kesan terbaik untuk kesihatan dan kecantikan.

Jika dibandingkan dengan produk dari jenama lain dengan fungsi yang sama, ternyata Vivix Shaklee adalah yang terbaik.

Ia satu-satunya yang :

– melindungi sel DNA ( sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan)

– mengaktifkan pengawalan genetik ( melambatkan penuaan – awet muda)

– menggalakkan pembentukan baru mitokondria dalam sel ( mitokondria adalah penjana tenaga dalam sel, sel akan berfungsi dengan baik sekiranya ia mempunyai sumber tenaga yang baik)

– mengandungi resveratrol yang melambatkan pembentukan protein AGE. Apa itu protein AGE?

Ia adalah protein yang menyebabkan kerosakan sel.

Menurut kajian daripada British Journal of Nutrition, pengambilan 10mg Resveratrol sehari, dapat mengurangkan kerintangan insulin (insuline resistance) dan membantu pesakit darah tinggi jenis 2.

Testimoni Vivix Shaklee untuk pesakit darah tinggi

vivix Shaklee darah tinggi

Vivix Shaklee

source : LB

Harga retail bagi Vivix Shaklee adalah RM475. Berminat untuk mendapatkannya pada harga diskaun yang sangat rendah?

Hubungi segera! Terhad pada 10 pelanggan terawal sahaja!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com