Kelebihan Daftar Keahlian Shaklee dengan G.L.A.M Shaklee

Group bisnes Shaklee saya ialah G.L.A.M Shaklee, setiap orang dalam bisnes Shaklee ada mempunyai kumpulan masing-masing. Walaupun begitu, saya masih disokong oleh dua kumpulan upline saya iaitu M.I.G dan Lady Boss.

Bisnes Shaklee memerlukan ahlinya untuk membentuk kumpulan atau jaringan sendiri bagi mengembangkan lagi bisnes. Tetapi ia berlainan dengan konsep skim piramid atau networking skim cepat kaya yang memerlukan ahlinya mencari ahli yang sanggup melaburkan sejumlah wang, seterusnya mencari lagi beberapa ahli lain untuk melaburkan jumlah yang sama. Akhirnya, bukan penjualan produk yang dipentingkan, tetapi mencari ahli baru semata-mata.

Tiada konsep sebegini dalam bisnes Shaklee kumpulan kami. Kami sangat mementingkan perkhidmatan kepada pelanggan dan penjualan produk. Niat kami adalah memberikan kesedaran tentang pentingnya penjagaan kesihatan melalui pengambilan supplemen.

Kelebihan Keahlian Shaklee G.L.A.M

1) Produk harga ahli Shaklee

Selain mendapat produk pada harga ahli, anda juga layak untuk mendapat harga promosi bagi produk yang terpilih setiap bulan. Harga ini tentunya sangat murah, tak perlu meminta-minta lagi untuk diskaun.

2) Konsultasi yang berterusan secara percuma dan tips

Sekiranya anda memilih untuk menjadi ahli yang membeli untuk kegunaan sendiri tanpa bisnes, anda akan mendapatkan konsultasi berterusan berkenaan produk, tips-tips berguna dan banyak lagi.

3) Coaching secara PERCUMA

Sekiranya anda memilih untuk menceburi bisnes Shaklee, iaitu sesuatu yang sangat lazim berlaku bagi sesiapa yang telah merasai kesan positif produk ini, coaching PERCUMA akan diberikan untuk anda sekiranya menyertai G.L.A.M.  Saya akui kos untuk saya mempelajari kesemua ilmu teknik pemasaran online bukanlah murah, tetapi anda bakal memperolehinya secara PERCUMA!

4) Teknik pemasaran online

Kami memiliki pengalaman dalam ‘blogging’ yang merupakan satu media penting dalam pemasaran bisnes online. Sekiranya anda menyertai kami, anda akan didedahkan dengan teknik menulis blog, SEO , teknik pemasaran online, teknik FB ads dan banyak lagi. Tidak perlu risau lagi sekiranya anda merasakan teknik pemasaran biasa secara offline/ bersemuka tidak sesuai untuk anda, teknik ini cuma memerlukan anda berada di hadapan komputer berinternet sekurang-kurangnya 2 jam sehari sahaja.

5) Master Checklist Rahsia

Group kami memiliki satu Master Checklist yang insya’Allah jika dipatuhi, akan membawa kejayaan dalam bisnes Shaklee. Telah ramai yang membuktikannya.

6) Kerohanian

Group kami mementingkan kerohanian yang seiring dengan urusan keduniaan. Segalanya ada secara terperinci dalam master checklist rahsia kami.

Bagaimana  hendak jadi ahli Shaklee?

keahlian Shaklee

Pendaftaran akan dilakukan secara online atau pun di kaunter oleh saya. Atau anda boleh mendaftar sendiri di kaunter dengan meminta borang keahlian Shaklee dan meletakkan ID saya 868863 sebagai upline untuk melayakkan anda mendapat semua kelebihan tadi.

Harus diingat, anda mungkin tidak mendapat faedah yang sama jika berdaftar di bawah pengedar lain, kerana tawaran tersebut cuma untuk yang menyertai G.L.A.M Shaklee sahaja.

Hubungi saya sekarang di 012-6614658. Pendaftaran akan dilakukan dengan bayaran keahlian Shaklee sebanyak RM75 (semenanjung) atau RM85 (Sabah/Sarawak) – termasuk pos membership kit. Pendaftaran ini adalah untuk keahlian Shaklee seumur hidup.

Anda juga boleh mendapat keahlian Shaklee percuma dengan membuat pembelian sebanyak 200uv (lebih kurang RM680++). Selepas pendaftaran, semak keahlian Shaklee anda di https://www.shaklee2u.com.my/mbst_en/

Hubungi saya untuk info lanjut
Nia
Founder -GLAM Shaklee (ID No : 868863)
SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658