Kelebihan GLA Complex Shaklee Buat Anda Rasa Nak Beli

Apa kelebihan GLA Complex Shaklee? Apa yang orang semua heboh sangat tentang kelebihan GLA Complex Shaklee ni? Ramai kaum wanita yang sangat sukakan GLA Complex Shaklee. Tapi sebenarnya ia bukan baik untuk kaum wanita sahaja. Ia juga sesuai untuk diamalkan kaum lelaki. Tetapi disebabkan ia ada dua fungsi khusus yang menjurus kepada wanita, menyebabkan kelebihan GLA Complex Shaklee sangat sinonim dengan wanita.

Berikut adalah FAQ untuk Kelebihan GLA Complex Shaklee

1) Siapa yang perlu mengamalkan GLA Complex Shaklee?
-Isteri yang ingin meningkatkan kesuburan untuk hamil
– Wanita yang menghadapi masalah kitar haid tidak stabil dan perlu menstabilkan hormon (ini boleh menyebabkan kesukaran untuk hamil)
– Wanita yang dalam peringkat menopause (ia dapat membantu perhubungan suami isteri sesudah menopause đŸ˜‰ )
– Melegakan masalah sengugut atau PMS pada wanita, GLA merupakan bahan binaan Prostaglandin yang penting untuk proses kimia dalam tubuh seperti mengawal tekanan darah, pengecutan otot (punca terjadinya senggugut).
– Mereka yang menghadapi masalah jerawat pada muka disebabkan masalah hormon, masalah eczema atau kekeringan kulit
– Wanita yang mempunyai masalah cyst, pengambilan GLA boleh membantu pengecutan cyst (perlu dapatkan pengesahan doktor tentang jenis cyst)
-Individu yang menghadapi masalah diabetes jenis 2. GLA mampu untuk membantu pengawalan insulin dan paras kolesterol serta membantu mengurangkan masalah kebas atau kesakitan yang biasa dialami pesakit
-Membantu masalah berat badan yang disebabkan oleh hormon

Rujukan : Webmd

2) Apakah kandungan di dalam GLA Complex Shaklee dan perbezaannya dengan EPO?
Ia dihasilkan daripada Borage Seed (17 – 25% khasiat sumber asli GLA). Borage mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA berbanding dengan EPO. Ianya juga adalah 3 kali lebih tinggi dari segi bioavailability dan 3 kali lebih berkesan dari EPO.

3) Berapakah harga GLA Complex Shaklee dan berapa lamakah penggunaan untuk satu botol?
Harga RM91.25 dan mengandungi 60 softgel kapsul

4) Bagaimanakah cara makan GLA Complex Shaklee?

Ianya berbeza mengikut keperluan individu bagi memastikan kelebihan GLA Complex Shaklee dapat dirasai. Setiap pelanggan KedaiVitamin.com layak mendapat konsultasi eksklusif ini.

Testimoni Kelebihan GLA Complex Shaklee

Kelebihan GLA Complex Shaklee untuk wanita menopause. Kita telah sedia maklum menopause seringkali dikaitkan dengan hubungan dingin suami isteri. Ini tidak sepatutnya berlaku kerana hubungan suami isteri adalah sesuatu yang sangat perlu dijaga.

set menopause

Kelebihan GLA Complex Shaklee untuk wanita sengugut, membantu mengatasi masalah sengugut yang menganggu aktiviti harian.

kelebihan GLA Complex Shaklee

Kelebihan GLA Complex Shaklee untuk wanita mengalami endometriosis.

shaklee testimonial GLA cyst2 wmarkfootnote