Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee memang banyak, kalau anda pengguna tegar Shaklee, elok benar anda mendaftar. Menyesal Daftar Sebagai Ahli Shaklee? Pelik bila dengar kata-kata begini. Biasanya semua pengguna Shaklee sangat excited bila nak join ahli. Banyak kelebihan dan lebih untung kata mereka. Anda boleh jadi ahli Shaklee dengan dua cara :

1) Membuat bayaran pendaftaran RM75 (Semenanjung) atau RM85 ( Sabah/Sarawak). Ini adalah termasuk postage untuk membership kit.

2) Jadi ahli Shaklee secara PERCUMA dengan pembelian sebanyak RM680 (200 UV)

3) Jadi ahli Shaklee secara PERCUMA dan POS PERCUMA bagi barang-barang yang dibeli dengan pembelian sebanyak RM800 ke atas.

kelebihan jadi ahli Shakleekelebihan jadi ahli Shaklee

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

1)  Jadi ahli Shaklee melayakkan anda mendapat point

Setiap pembelian produk Shaklee membolehkan anda untuk mengumpul point tertentu yang dikenali sebagai UV. Membelinya tanpa  jadi pengedar Shaklee bermaksud anda telah memberikan point anda secara percuma kepada penjual. Point disini menggunakan konsep yang sama seperti pengumpulan point dalam kad ‘bonus link’. Kita akan mendapat rebat atau cash back apabila mencukupi amaun tertentu.

2) Jadi ahli Shaklee dapat menukarkan point (UV) kepada wang ringgit

Pengumpulan point tertentu akan melayakkan anda mendapatkan bonus dalam bentuk wang. Walaupun hanya RM80, ia tetap wang anda dan sudah balik modal untuk yuran keahlian anda.

3) Jadi ahli Shaklee menjamin anda mendapat produk pada harga ahli

Seringkali kita dengar, customer ‘survey’ harga dengan beberapa penjual sebelum membeli. Tujuannya untuk mendapatkan harga ahli atau harga yang lebih murah. Jadi pengedar Shaklee dan anda tidak perlu lagi bersusah payah ‘survey’ harga kerana harga ahli adalah yang paling murah.

kelebihan jadi ahli shaklee

4) Jadi ahli Shaklee menjana pendapatan tambahan

Melalui bayaran bonus oleh Shaklee pada setiap 14hb. Siapa yang tidak mahu wang tambahan bukan.

5)  Jadi ahli Shaklee  mendapat seorang konsultan tetap buat diri anda

Sesiapa yang didaftarkan oleh saya memang tidak akan ‘lost contact’ dengan saya kerana saya akan memberikan konsultasi sekiranya mereka ingin membeli produk.

6) Jadi ahli Shaklee membolehkan anda mengenali dunia baru perniagaan

Anda mungkin tidak pernah terlintas untuk berniaga atau seorang yang pemalu. Tetapi tahukah anda dengan jadi pengedar Shaklee anda boleh menjalankannya secara online tanpa bertemu pelanggan? dengan jadi pengedar Shaklee bersama group kami anda juga akan diajar cara menarik pelanggan walaupun tanpa menjual.

Kelebihan Mendaftar Dengan Group Hebat Kami!

1) Konsultasi yang berterusan secara percuma dan tips

Sekiranya anda memilih untuk menjadi ahli yang membeli untuk kegunaan sendiri tanpa bisnes, anda akan mendapatkan konsultasi berterusan berkenaan produk, tips-tips berguna dan banyak lagi.

2) Coaching secara PERCUMA

Sekiranya anda memilih untuk menceburi bisnes Shaklee, iaitu sesuatu yang sangat lazim berlaku bagi sesiapa yang telah merasai kesan positif produk ini, coaching PERCUMA akan diberikan untuk anda sekiranya menyertai G.L.A.M.  Saya akui kos untuk saya mempelajari kesemua ilmu teknik pemasaran online bukanlah murah, tetapi anda bakal memperolehinya secara PERCUMA!

3) Teknik pemasaran online

Kami memiliki pengalaman dalam ‘blogging’ yang merupakan satu media penting dalam pemasaran bisnes online. Sekiranya anda menyertai kami, anda akan didedahkan dengan teknik menulis blog, SEO , teknik pemasaran online, teknik FB ads dan banyak lagi. Tidak perlu risau lagi sekiranya anda merasakan teknik pemasaran biasa secara offline/ bersemuka tidak sesuai untuk anda, teknik ini cuma memerlukan anda berada di hadapan komputer berinternet sekurang-kurangnya 2 jam sehari sahaja.

4) Master Checklist Rahsia

Group kami memiliki satu Master Checklist yang insya’Allah jika dipatuhi, akan membawa kejayaan dalam bisnes Shaklee. Telah ramai yang membuktikannya.

5) Kerohanian

Group kami mementingkan kerohanian yang seiring dengan urusan keduniaan. Segalanya ada secara terperinci dalam master checklist rahsia kami.

Group kami adalah sebahagian daripada iReach iaitu antara group tersohor bagi Shaklee Malaysia.

kelebihan jadi ahli Shaklee

 

 

 

Hubungi segera untuk menyertai group hebat kami!!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com