Kelebihan Vitamin E Shaklee Untuk Kecantikan & Kesuburan

Kelebihan Vitamin E Shaklee sememangnya sangat banyak. Malah, ia mempunyai khasiat 20 kali ganda berbanding vitamin C! Ia sangat popular melalui kombinasi set kecantikan dan set kesuburan Shaklee. Di antara kelebihan Vitamin E Shaklee ialah ianya dikatakan sebagai yang terlengkap di pasaran. Kelebihan Vitamin E Shaklee tidak terhad untuk kesihatan sahaja, tetapi juga untuk lain-lain kegunaan.

Kelebihan Vitamin E dengan Set Kecantikan Shaklee

Vitamin E Shaklee berkesan untuk membantu menghilangkan parut pada kulit muka. Sekiranya anda seorang yang tidak gemar membuang masa untuk bersolek, tetapi sangat mementingkan kesempurnaan pada wajah, adalah baik sekiranya anda mencuba vitamin E Shaklee.

kelebihan vitamin e shaklee

Kelebihan setiap vitamin dalam Set Kecantikan Shaklee.

Vita E  Complex – Vitamin ini mengandungi Vitamin E bersama Selenium. Dua kombinasi berkesan bagi membendung masalah jerawat. Selenium adalah bahan yang terkandung dalam mineral yang mempunyai fungsi meningkatkan lagi sistem imun dan ianya membantu penyerapan Vitamin E dalam badan. Vitamin E pula berfungsi untuk memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Ianya adalah vitamin E paling lengkap di pasaran.

Vita C – Meningkatkan penghasilan collagen dalam badan dan mempertingkatkan sistem imun. Perlu diingat yang sistem imun yang tinggi akan menyelesaikan masalah kulit anda.

B-Complex – Vitamin B1 merangsang peredaran darah dalam tubuh untuk menjadikan kulit lebih berseri dan Niasin dalam Vitamin B3 pula menjadikan kulit mendapat lebih banyak bekalan oksigen dan menghalang pertumbuhan jerawat.

Kelebihan Vitamin E Shaklee dalam Set Kesuburan Shaklee

set kesuburan shaklee

Kelebihan setiap vitamin dalam Set Kesuburan Shaklee

GLA Complex :  GLA atau gamma linolenic membantu mengawal selia hormon estrogen dan progesteron. Info lanjut di sini http://kedaivitamin.com/set-kesuburan-tips-hamil/

Vitamin E-Complex : Mengandungi ‘tocopherol’ secara kasarnya bermaksud ‘mendapat anak’ dalam bahasa Greek. (Tokos – offspring ; pherol – to bear)

Bagi Lelaki :  Lelaki yang mengalami masalah kesuburan, biasanya mengalami kekurangan vitamin E. Jelas sekali vitamin E penting bagi menjamin kesuburan. Ia juga berfungsi untuk menjadikan sperma aktif dan berkualiti. Vitamin dapat mengurangkan risiko terhasilnya sperma yang tidak sempurna yang boleh menyebabkan berlakunya keguguran atau kecacatan pada janin.

Bagi wanita : Meningkatkan penghasilan lendir kesuburan wanita yang boleh membantu sperma untuk hidup lebih lama di dalam uterus. Ia juga membantu menghasilkan ovum yang berkualiti tinggi, sekaligus mengurangkan risiko keguguran atau kecacatan janin.

Zinc Complex : Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat. Ia merupakan supplement yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone yang juga membantu mengekalkan jumlah air mani dan paras testosterone yang bersesuaian. Ia turut membantu memastikan sperma agar lebih aktif untuk menuju kepada ovum.

Lagi kelebihan Vitamin E di sini http://www.newsmax.com/FastFeatures/Health-benefits-vitamin-E/2011/02/01/id/369888/

Kelebihan Vitamin E Shaklee Secara Ringkas

  • Awet muda : Khasiat Vitamin E juga adalah untuk mengurangkan kedutan dan garis halus pada muka. Ia mampu untuk memulihkan tekstur kulit agar nampak muda dan berseri sentiasa.
  • Arthritis : Memperbaiki kitaran darah, merawat pening, buasir, sakit sendi dan bahu kejang
  • Antioksida yang baik : 1 200 IU sehari dapat membantu untuk menentang sel kanser, meningkatkan sistem imunisasi, menentang tumor, membantu masalah katarak dan penglihatan.
  • Keguguran janin : Ia diuji secara klinikal dan didapati dapat digunakan sebagai usaha untuk menghalang kematian janin atau keguguran. Insya’Allah. Maklumat lanjit kehamilan http://kedaivitamin.com/set-ibu-hamil-shaklee/ Ia juga boleh merawat sindrom pra-haid.
  • Tenaga seksual : Memberi tenaga yang lebih dan meningkatkan kemampuan seksual. Vitamin E Complex juga dikenali sebagai “Vitamin Cinta” disebabkan khasiat vitamin E ini. Maklumat lanjut  http://kedaivitamin.com/set-kesuburan-tips-hamil/
  • Meningkatkan kesuburan : Menurut kajian pada 1924, pengambilan sebanyak 600IU-800IU sehari mampu untuk menambah kiraan sperma pada lelaki.

PROMOSI BULAN JUN 2014

Beli 6 botol Vitamin E dan dapatkan 1 botol PERCUMA!!!

Kelebihannya : 

– Secara automatik anda akan mendapat keahlian PERCUMA!

– Anda dapat 7 botol Vitamin E pada harga 6 botol iaitu RM714

– Anda layak mendapat ‘cash back’  hasil dari pembelian promosi ini

footnote

Jadi apa tunggu lagi?? Ajak rakan-rakan anda untuk berkongsi membeli dengan anda dan nikmati pelbagai kelebihan ini!!