Kelebihan Vivix Shaklee Yang Tiada Tandingan

Kelebihan Vivix Shaklee tidak perlu dipertikaikan lagi. Ianya merupakan produk terbaik dari Shaklee. Malah kesempurnaannya menyebabkan penggunanya tidak perlu mengambil sebarang supplemen lain. Ianya adalah supplemen terbaik untuk kesihatan, kecantikan dan awet muda. Malah tidak keterlaluan jika ianya dianggap sebagai tonik ajaib.

kelebihan vivix shaklee

Apakah kelebihan Vivix Shaklee Yang Digemari Ramai?

Kelebihan Vivix Shaklee terletak pada kelebihannya memulihkan sel DNA dalam badan.

Apa itu sel DNA?

Seluruh badan manusia ini dimulai dengan bahagian yang paling seni iaitu sel yang bergabung membentuk tisu dan otot seterusnya menjadi organ dan bahagian badan seperti kulit. Sel ini perlu selalu diganti bagi memastikan fungsinya sentiasa terjamin. Walaupun begitu, pertambahan usia seringkali mengganggu sel untuk berganti dan seterusnya akan menjejaskan fungsinya.

Selain itu faktor pemakanan juga menjadi faktor yang menganggu fungsi pertukaran sel DNA ini. Pengambilan Vivix Shaklee mampu melindungi sel-sel DNA ini dan membolehkannya ia berfungsi dengan baik.

Bagaimana Kelebihan Vivix Shaklee Membantu Penyakit Tertentu?

Secara ringkasnya, apabila Vivix Shaklee memberi perlindungan kepada sel DNA dan juga memberikan tenaga kepada mitokondria sel (ia adalah bahagian berfungsi memberikan tenaga kepada sel badan kita), ia akan membantu organ-organ berkaitan dalam badan untuk menjalankan fungsi dengan lebih baik.

Contohnya,

Vivix Shaklee mengandungi resveratrol yang melambatkan pembentukan protein AGE. Apa itu protein AGE?

Ia adalah protein yang menyebabkan kerosakan sel.

Menurut kajian daripada British Journal of Nutrition, pengambilan 10mg Resveratrol sehari, dapat mengurangkan kerintangan insulin (insuline resistance) dan membantu pesakit darah tinggi jenis 2.

Kandungan Vivix Shaklee

1) Muscadine Grape Extract – mengandungi asid ellagik yang tinggi yang merupakan satu phytonutrien yang tidak ditemui dari anggur jenis lain. Kandungan asid tersebut didalam anggur ini telah menunjukkan ciri-ciri menghentikan anti-virus, anti-bakteria dan kanser.

2) European Elderberries – berfungsi untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan. Selain daripada berkesan melawan jangkitan virus dan flu, ia juga berkesan untuk melawan jangkitan yis, asma, batuk, sesak hidung dan diabetes.

3) Purple Carrot – mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan paling berkesan.

4) Polygonum Cuspidatum – juga dikenali sebagai Knotweed Jepun. Ia merupakan sumber komersil bagi Resveratrol. Resveratrol merupakan bahan yang melambatkan penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Apa yang paling penting, Vivix Shaklee telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of America. Salah satu badan halal yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh rujuk di sini untuk senarai badan halal yang diiktiraf oleh Jakim.

vivix shaklee

Testimoni Vivix Shaklee untuk darah tinggi

vivix Shaklee darah tinggi

Testimoni Vivix Shaklee untuk Awet Muda

Vivix Shaklee

Testimoni Vivix Shaklee untuk Kencing Manisharga vivix shaklee

Harga Vivix Shaklee

Ianya berharga RM485 sebotol tetapi anda boleh mendapatkannya pada harga ahli dengan mendaftar sebagai ahli dengan hanya RM75. Harga ahli pastinya lebih terlajak murah!

Pembelian 2 botol Vivix Shaklee pula akan melayakkan anda untuk :

> Keahlian PERCUMA bernilai RM75

> Membeli dengan harga ahli secara automatik

> Mendapat cash back bonus bernilai RM36 secara automatik

footnote

FB images