Kenapa anda kena cuba Vivix?

Kelebihan Vivix Shaklee

1) Apa itu Vivix?
Sebenarnya ini merupakan salah satu supplement Shaklee. Istimewanya Vivix berbanding dengan supplement lain di pasaran adalah kerana ia merupakan supplement anti-penuaan yang terbaik di dunia.

2) Macam mana ia melambatkan penuaan?
– Dengan melindungi dan membaiki sel DNA (Vivix tidak sesuai diambil oleh pesakit kanser yang sedang dalam rawatan kemoterapi)
-Memberi impak positif kepada pengawalan genetik, ini adalah penting untuk melambatkan penuaan.
-Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria. Mitochondria merupakan penjana tenaga di dalam sel kita.

Secara asasnya, badan kita memang terbentuk dari berjuta-juta sel. Mitochondrion atau mitochondria adalah penjana tenaganya.

– Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End) products. Pembentukan protein ini boleh menyebabkan kerosakan sel yang akan menganggu keutuhan sel dan panjang umur.

3) Kesimpulannya?
Vivix melambatkan penuaan dan menjaga kesihatan kita dari segi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun, sendi dan antioksidan. Bagi yang sudah berkahwin, banyak yang perlu dijagakan. Kecantikan dalaman dan luaran sama pentingnya.

4) Boleh nampak cantik dan berseri dengan Vivix?
Insya’Allah boleh sebab ia memperbaiki sel dan fungsi sel dari dalam. Memperbaiki kecantikan itu lebih berkesan sekiranya dibuat dari pemakanan berbanding dengan menggunakan produk pada kulit semata-mata.

5) Apa kelebihan Vivix berbanding tonik lain di pasaran?
Vivix adalah yang pertama di dunia memulihkan tubuh badan melalui DNA. Ia boleh diambil pesakit kanser, tetapi bukan pesakit kanser yang sedang menjalani rawatan.

Kandungan Vivix Shaklee

1) Muscadine Grape Extract – mengandungi asid ellagik yang tinggi yang merupakan satu phytonutrien yang tidak ditemui dari anggur jenis lain. Kandungan asid tersebut didalam anggur ini telah menunjukkan ciri-ciri menghentikan anti-virus, anti-bakteria dan kanser.

2) European Elderberries – berfungsi untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan. Selain daripada berkesan melawan jangkitan virus dan flu, ia juga berkesan untuk melawan jangkitan yis, asma, batuk, sesak hidung dan diabetes.

3) Purple Carrot – mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan paling berkesan.

4) Polygonum Cuspidatum – juga dikenali sebagai Knotweed Jepun. Ia merupakan sumber komersil bagi Resveratrol. Resveratrol merupakan bahan yang melambatkan penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Apa yang paling penting, Vivix Shaklee telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of America. Salah satu badan halal yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh rujuk di sini untuk senarai badan halal yang diiktiraf oleh Jakim.

vivix shaklee

Berminat nak cuba? Boleh contact saya ya 🙂

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017 Nia