Kurus Cepat Selepas Bersalin dengan Set Slimming Ibu Berpantang

Waktu berpantang merupakan waktu yang sangat sesuai untuk kurus cepat selepas bersalin. Ini adalah kerana pada waktu ini badan ibu masih lagi dalam peringkat ‘moulding’ atau pembentukan semula selepas melahirkan. Di sebabkan itu ada sesetengah ibu selain kurus cepat selepas bersalin, mereka juga menjadi lebih kurus dari sebelum waktu mengandung lagi.

Pada waktu ini lah, ibu-ibu perlu bersungguh untuk mengurangkan berat agar dapat kurus cepat selepas bersalin, pemakaian bengkung atau korset, pengawalan pemakanan dan juga pengambilan ubat membuang lemak biasanya diamalkan secara konsisten dalam tempoh berpantang.

Set Slimming Ibu Berpantang Shaklee merupakan sebahagian dari supplemen yang terkandung dalam Set Bersalin Premium, dan ianya boleh diamalkan untuk ibu-ibu berpantang yang ingin kurus cepat selepas bersalin.

 

set slimming ibu berpantang wmark

 

Di antara yang terkandung dalam Set Slimming Ibu Berpantang ini ialah :

1) Lecithin – mengemulsi lemak

(SM : RM52.50, SS : RM55.00 – 180 biji)

Berfungsi untuk mengemulsi lemak (mengumpulkan lemak) dan menghindarinya daripada meresap ke dalam tubuh badan. Pengambilan lecithin perlu disekalikan dengan alfalfa untuk kurus cepat selepas bersalin. 

2) Alfalfa – buang lemak

(SM : RM53.75, SS : RM56.25 – 330 biji)

Alfalfa membantu untuk kurus cepat selepas bersalin adalah dengan cara menyingkirkan lemak dan kolesterol. Ia mengandungi fiber untuk membantu kelawasan dan mempunyai fungsi detox toksin dalam masa yang sama.

3) ESP – membina metabolisma

(SM : RM150, SS : RM155 – 850g)

ESP Shaklee adalah pilihan lain selain Cinch Shake kurus cepat selepas bersalin. Ibu berpantang dan menyusu tidak sesuai mengambil Cinch kerana ia mengurangkan nutrien untuk susu ibu.

Bagaimana tindakan ESP Shaklee untuk kurus cepat selepas bersalin?

Kita memerlukan makanan yang tinggi kandungan protein untuk memastikan kita dapat menahan lapar kesan daripada diet. Tetapi makanan dengan protein yang tinggi pada kebiasaannya juga adalah makanan-makanan berlemak dan berkolesterol tinggi seperti telur, daging dan produk bersusu. Maka pilihan terbaik kita untuk sumber protein yang tinggi adalah ESP Shaklee untuk kurus cepat selepas bersalin.

Mahu kurus cepat selepas bersalin dengan harga ahli?

Sertai kami dengan hanya RM75 (SM) dan RM85 (SS) untuk keahlian seumur hidup!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com