Vita-Lea Shaklee : Makanan Tambah Darah Ibu Hamil

Adakah ayat-ayat ini biasa bagi anda?

“Puan kena hati-hati ya, Hb Puan boarder line ni…”

atau

“Puan cuba banyakkan makan hati ayam dan makanan tambah darah ya…”

Selalu kita terdengar ibu-ibu hamil yang dinasihatkan oleh jururawat Klinik Kesihatan untuk makan makanan tambah darah ibu hamil. Bacaan Hb yang rendah sering menjadi kerisauan ibu-ibu hamil. Antara puncanya adalah Hb yang rendah boleh memberi komplikasi semasa kelahiran bayi kelak.

Diantara makanan tambah darah yang sering disyorkan adalah daging, hati ayam, bayam, ikan bilis dan kurma merah. Keberkesanan makanan tambah darah ibu hamil ini bergantung kepada individu. Kaedah penyediannya juga agak remeh dan dikhuatiri sukar bagi ibu-ibu hamil untuk konsisten dengan makanan tambah darah ini.

Apa kata cuba makanan tambah darah moden ini, Vita-Lea Shaklee. Ia adalah merupakan multivitamin yang pertama dicipta didunia dan juga makanan tambah darah ibu hamil. Ia juga mempunyai daya larutan didalam air dan tubuh manusia yang terpantas didunia. Antara kandungan didalam Vita-Lea adalah zat besi yang dapat membentuk hemoglobin, sekaligus meninggikan bacaan hemoglobin.

Vita Lea

 

Vita-Lea turut mengandungi copper yang bertindak menukarkan zat besi kepada hemoglobin. Selain itu, makanan tambah darah ibu hamil ini juga baik untuk kesihatan fetus dan membantu tumbesaran fetus, disamping memberi penambahan tenaga segera kepada si ibu.

Anemia Ibu Hamil ni Dah Warded Pun Degil – Nasib Kakak Garang from iReach HD on Vimeo.

 

Berminat untuk medapatkan Vita-Lea?

Hubungi segera!!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com