Mealshakes Shaklee Yang Lazat Untuk Orang Dewasa

Mealshakes Shaklee memang satu fenomena. Bukan kanak- kanak saja yang suka. Tetapi orang dewasa pun menggemarinya. Mealshakes Shaklee didatangkan dalam satu perisa istimewa, French Vanilla. Pernah makan aiskrim vanilla? Begitulah lazat dan berkrimnya mealshake Shaklee, cuma bezanya ia dalam bentuk minuman.

mealshakes shaklee

Info Lanjut Mealshakes

Siapa yang sesuai ambil Mealshakes Shaklee?

1) Mereka yang sibuk hingga tidak mempunyai masa untuk bersarapan. Cuma bancuhkan mealshake Shaklee dan ada telah siap bersarapan.

2) Mereka yang tidak gemar mengambil supplement dalam bentuk kapsul.

3) Individu yang ingin mengembalikan seri wajah (ya, mealshakes Shaklee mengandungi antioksidan yang akan mencantikkan kulit)

4) Ibu-ibu menyusu yang memerlukan nutrien untuk membantu penyusuan bayi.

5) Individu yang kurang selera makan (meal shakes sesuai diambil bersama B-Complex dan Vitalea untuk mengembalikan selera makan)

Kombinasi Mealshakes Shaklee Yang Terkenal

1) Mighty 3 Gem Set

Set Puasa dan Ramadhan Kombinasi Mealshakes Shaklee bersama ESP dan Performance Drink. Ini adalah kombinasi yang sangat famous di bulan puasa kerana ianya membantu untuk berpuasa dengan penuh tenaga dan fokus. Di luar waktu berpuasa, ianya boleh menjadi sarapan yang lengkap untuk mereka yang tidak sempat untuk mengambil sarapan berat.

2) Set Pelajar Bijak/ Set Kanak-Kanak
Kombinasi Mealshakes Shaklee bersama Chewable Vitamin C dan Omega Guard. Para pelajar sngat memerlukan kesihatan yang baik dan fokus yang baik semasa belajar.

Para pelajar kadangkala mengalami masalah kekurangan nutrien. Supplemen seperti ini membantu pelajar untuk menambah atau ‘top-up’  nutrien-nutrien yang tidak mencukupi dalam badan mereka. Ia turut membantu menguatkan antibodi mereka dan memudahkan mereka fokus kepada pelajaran mereka.

set kanak-kanak shaklee

* Vita-Lea untuk kanak-kanak sudah tiada dalam pasaran (discontinue)

3) Set Tambah Berat Badan

set shaklee tambah berat badan

Kita selalu mendengar orang ingin menurunkan berat badan. Tapi ada di antara kita sebenarnya terlalu kurus dan perlu tambah berat badan untuk kesihatan atau memastikan nampak cantik. Sesetengah orang perlu tambah berat badan untuk kelihatan cantik dan berkeyakinan. Kombinasi Mealshakes shaklee bersama Vita-Lea dan B-Complex boleh membantu. Tetapi pengambilannya sahaja tanpa pelan makanan yang betul tidak akan menambahkan berat badan.

Satu canister Mealshake French Vanilla mengandungi:

  • 11 mineral penting dalam setiap canister Mealshakes Shaklee. Satu hidangan mengandungi : 20 % kalsium, 35 % daripada besi, 15 % daripada fosforus, 25 % daripada magnesium, 30 % zinc, 35 % daripada selenium, 35 % copper, 35 % manganese dan 35 % molibdenum.
  • 12 vitamin penting. Satu hidangan mengandungi : 25 % vitamin A, 30 % vitamin B6, 20 % vitamin B12, 30 % vitamin C, 10 % vitamin D, 35 %vitamin E, 30 % daripada thiamin, 10 % riboflavin, 35 peratus niacin, 35 % folat, biotin 35 % dan 30 % asid pantotenat.
  • Vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan. Vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
  • Dilengkapi vitamin B-complex, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus mencantikkan warna kulit.

CUBALAH MEALSHAKES SHAKLEE HARI INI JUGA!!! IA SANGAT SEDAP & BERKHASIAT!!

footnote