Set Breastfeeding Shaklee : Memekatkan Susu Badan

Apa pentingnya memekatkan susu badan? Bayi anda akan cepat kenyang dan tidak perlu menyusu dengan kerap! Tahu mengapa bayi yang minum susu formula lebih lama kenyang? Kerana ia pekat! Tetapi, memekatkan susu badan tentunya jauh lebih baik dan lebih berkhasiat, antara yang boleh dicuba untuk memekatkan susu badan adalah ESP Shaklee!

ESP Shaklee

 

Bagaimana ia boleh memekatkan susu badan? Bukankah cuaca yang sejuk memekatkan susu badan? Benar, tetapi cuaca adalah faktor persekitaran dan ESP adalah menjadi faktor pemakanan memekatkan susu badan. Kandungan protein yang tinggi akan meningkatkan kualiti dan kuantiti susu badan yang terhasil.  Selain memekatkan susu badan, susu akan jadi lebih berlemak dan digemari bayi. Tak percaya? Apa kata cuba dan lihat perbezaannya!

ESP sangat sesuai diambil bersama Alfalfa Complex.

alfalfa complex shaklee malaysia

 

Ada satu cara istimewa yang akan saya ajarkan pada pelanggan Kedai Vitamin yang dapat memekatkan susu badan dan banyakkan susu badan dengan kedua-dua ESP dan Alfalfa Complex. Tetapi, untuk kesan optimum buatlah pilihan seperti majoriti ibu-ibu lain iaitu dengan Set 3M! Boleh rujuk testimoni.

Set Breastfeeding Shaklee

Istimewa untuk pelanggan Kedai Vitamin, PAKEJ ISTIMEWA akan ditawarkan dengan setiap pembelian Set Breastfeeding Shaklee.  Hubungi kami sekarang!

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang