Panduan Memilih Set Bersalin – Bahagian 2

Ini adalah bahagian 2 bagi Panduan Memilih Set Bersalin – Bahagian 1. Panduan Memilih Set Bersalin ini sangat penting bagi ibu-ibu yang sedang merancang untuk membeli Set Bersalin yang terbaik dari segi harga dan nilainya.

Panduan Memilih Set Bersalin 6 : Selidik dahulu sekiranya produk-produk dalam Set Bersalin boleh dibeli secara berasingan

Ini penting bagi memastikan cuma produk yang benar-benar perlu sahaja yang dibeli dan mengelakkan pembaziran.

Klik sini untuk Set Bersalin budget

Panduan Memilih Set Bersalin 7 : Pastikan pengeluar Set Bersalin tersebut mempunyai latar belakang yang diyakini.

Pengeluar tersebut hendaklah yang mempunyai kredibiliti yang baik dan tidak terlibat dalam sebarang salah laku produk. Pilih produk berdasarkan latarbelakang pengeluar, terdapat pengeluar dengan latar belakang sebagai pengeluar produk kecantikan, menguruskan badan dan sebagai produk kesihatan.

Panduan Memilih Set Bersalin 8 : Pastikan produk mendapat pengesahan badan berkenaan.

Bagi Set Bersalin adalah penting untuk mendapat pengesahan dari Jakim bagi status Halal dan Kementerian Kesihatan Malaysia bagi status keselamatan produk. Status Halal sepatutnya bukan diambil kira oleh orang Islam sahaja kerana pemantauan Jakim turut meliputi kebersihan premis yang menghasilkan produk. Bagi produk dengan sijil halal dari badan luar negara, pastikan ia adalah badan yang diiktiraf Jakim.

Klik sini untuk Sijil Halal Set Bersalin

 Panduan Memilih Set Bersalin 9 : Dapatkan testimoni bagi Set Bersalin berkenaan.

Ini boleh dilakukan dengan bertanyakan kepada rakan-rakan atau kaum keluarga yang pernah menggunakan Set Bersalin berkenaan. Ia juga boleh dilakukan dengan melayari internet. Walaubagaimana pun, tindakbalas setiap ibu mungkin berbeza terhadap produk, tetapi adalah baik untuk mengetahui pengalaman dari ibu lain untuk membolehkan kita bersedia secara fizikal dan mental.

Klik sini untuk Testimoni Set Bersalin

Panduan Memilih Set Bersalin 10 : Pastikan anda mendapat jaminan konsultasi semasa pengambilan produk.

Disebabkan kesan yang berbeza oleh Set Bersalin pada setiap orang, adalah penting untuk mempunyai tempat rujukan sekiranya mengalami sebarang tindak balas tidak baik semasa pengambilan produk. Ini membolehkan kita memastikan semula sekiranya terdapat kesilapan dalam cara pengambilan produk atau perlu diambil dengan cara lain. Ini memastikan duit yang dilaburkan untuk set tersebut benar-benar berbaloi.

pantang ESP wmark

Hubungi sekarang untuk membuat tempahan Set Bersalin Shaklee!

Nia (Shaklee ID : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 0126614658

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

Atau paling mudah isi saja borang