Petua Awet Muda Dan Langsing Tanpa Suntikan

Kalau ada orang tegur, “Wah, awak dah 30 ke, nampak macam awal 20-an lagi!” Kita suka tak? Confirm lah suka kan? Siapa yang tak suka kalau orang kata kita muda dari usia sebenarkan? Lelaki dan perempuan sama aje, memang suka bila nampak muda.
Macam mana pula bila nampak langsing? Apa petua awet muda dan langsing agaknya? Dah awet muda, langsing pulak tu, kan best tu. Kalau untuk langsing, semestinya kaedah paling baik adalah bersenam dan mengawal pemakanan. Tapi ada satu lagi cara yang baik selain daripada mengambil Set Slimming Shaklee yang boleh membantu cepat langsing. Ia adalah bahan yang sama membantu kita nampak awet muda. Ada satu bahan yang boleh jadi petua awet muda dan langsing.

Tak sabar nak tau bahan apa tu? Ia adalah Vivix! Saya yakin ramai yang pernah dengar tentang Vivix dan tak mustahil juga ramai yang akan terfikir,oooo… macam-macam fungsi Vivix rupanya! Boleh percaya ke ni? Of course le boleh percaya!

image

Shaklee dah buat lebih 100 penerbitan saintifik berkaitan kajian penyelidikannya. Semuanya untuk memastikan produknya memberi manfaat yang banyak terhadapa pengguna. Semestinya termasuk petua awet muda dan langsing kita tadi tu.

Bagaimana Vivix membantu Awet Muda dan Langsing?

Vivix adalah bersifat memberikan tenaga kepada mitokondria di dalam sel. Apa itu mitokondria? Mari kita throwback sikit ke zaman sekolah, kita ada diajar mengenai sel yang merupakan asas bagi semua bahagian badan kita. Ia akhirnya terkumpul membentuk tisu hingga ke bahagian badan seperti kulit dan organ-organ lain. Bila dibekalkan tenaga, ia akan lebih cepat dalam fungsinya (ya, sel mempunyai fungsi masing-masing mengikut tempatnya pada badan). Bagi sel di dalam kulit, proses penggantiannya yang cepat menjadikan bahagian berparut dalam kulit akan cepat hilang dan kulit lebih anjal tanpa kedutan. Malah aktres Ayu Raudah sendiri pernah berkongsi rahsia kecantikannya menggunakan Vivix!

petua awet muda dan langsing

Ia membantu untuk lebih langsing dengan cara yang hampir sama. Mempercepatkan pembakaran lemak dan sebagainya. Wanita-wanita Perancis mengamalkan pengambilan reservtarol dan mereka memang kekal langsing! Kalau diikutkan, makanan mereka sangat berlemak dengan keju dan sebagainya!

source

image

Kandungan Vivix Untuk Awet Muda dan Langsing

1) Muscadine Grape Extract – mengandungi asid ellagik yang tinggi. Kandungan asid tersebut didalam anggur ini telah menunjukkan ciri-ciri menghentikan anti-virus, anti-bakteria dan kanser.

2) European Elderberries – berfungsi untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan.

3) Purple Carrot – mengandungi anthocyanins yang merupakan antioksidan paling berkesan.

4) Polygonum Cuspidatum – juga dikenali sebagai Knotweed Jepun. Ia merupakan sumber komersil bagi Resveratrol. Resveratrol merupakan bahan yang melambatkan penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

petua awet muda dan langsing

Berapa harganya?

RM1000?

RM800?

RM600?

Tak sampai pun sebenarnya.

RM475.00 

Tapi,…..boleh hubungi saya untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkannya dengan penjimatan sehingga RM95!!

wpid-footnote.jpg

1 Comment

Comments are closed.