Petua Hilangkan Parut Jerawat Yang Confirm Best

Entry lepas ada menceritakan tentang Petua Hilangkan Jerawat. Bagaimana pula dengan petua hilangkan parut jerawat? Parut jerawat memang menganggu. Terpaksa ditutup dengan solekan kalau hendak keluar rumah. Bukan kah bagus kalau boleh hilangkan terus?

Pernah dengar orang gunakan oat sebagai petua hilangkan parut jerawat?

Keberkesanannya bukan 100%. Leceh pula hendak bancuh dan letakkan di muka. Belum kira bertepek-tepek oat kering yang jatuh dari muka, buat kotor aje.

Punca ada parut jerawat pada muka

1) Jerawat dipicit dengan cara yang salah

2) Menggunakan alatan yang tidak bersih dan steril

3) Pemakanan yang menyebabkan penggantian sel kulit yang lambat

Ingin tahu petua hilangkan parut jerawat terbaik?

Set Kecantikan Shaklee Malaysia

Set Kecantikan Kulit Shaklee

Apa fungsi setiap vitamin?

Vita E  Complex – Vitamin ini mengandungi Vitamin E bersama Selenium. Dua kombinasi berkesan bagi membendung masalah jerawat. Selenium adalah bahan yang terkandung dalam mineral yang mempunyai fungsi meningkatkan lagi sistem imun dan ianya membantu penyerapan Vitamin E dalam badan. Vitamin E pula berfungsi untuk memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Ianya adalah vitamin E paling lengkap di pasaran.

Vita C – Meningkatkan penghasilan collagen dalam badan dan mempertingkatkan sistem imun. Perlu diingat yang sistem imun yang tinggi akan menyelesaikan masalah kulit anda.

B-Complex – Vitamin B1 merangsang peredaran darah dalam tubuh untuk menjadikan kulit lebih berseri dan Niasin dalam Vitamin B3 pula menjadikan kulit mendapat lebih banyak bekalan oksigen dan menghalang pertumbuhan jerawat.

Kami percaya jerawat perlu diatasi bukan sahaja dengan menggunakan pencuci luaran, tapi secara dalaman dengan pemakanan supplemen. Malah cara ini lebih cepat berkesan kerana supplemen diserap terus ke dalam tubuh badan.

Betul ke Petua Hilangkan Parut Jerawat ni  berkesan? Kami ada testimoni pelanggan kami untuk buktikannya.

Set Kecantikan Shaklee

Kalau tak cukup juga, kami ada testimoni video juga 😉

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.

Istimewa untuk pelanggan Kedai Vitamin, PAKEJ ISTIMEWA akan ditawarkan dengan setiap pembelian Petua Hilangkan Parut Jerawat kami.  Hubungi kami sekarang!

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang

1 Comment

Comments are closed.