Shaklee Alfalfa : Petua Merapatkan Alat Sulit Wanita

Masalah alat sulit longgar selepas melahirkan anak sememangnya menjadi igauan setiap wanita. Ini tidak mengambil kira kadang-kadang terjadinya situasi bahagian itu ‘basah’ dan tidak selesa. Apabila keadaan seperti ini berlaku, ia sedikit sebanyak boleh menjejaskan hubungan suami isteri dan menjejaskan keyakinan wanita tersebut. Isteri patut mengamalkan petua merapatkan alat sulit wanita sekiranya ini berlaku.

Sejak zaman dahulu, banyak cara yang telah dipraktikkan oleh nenek moyang kita sebagai petua merapatkan alat sulit wanita. Bahan-bahan tradisional dan semulajadi banyak digunakan untuk tujuan ini.

Diantara petua merapatkan alat sulit wanita yang popular adalah dengan menggunakan manjakani:

source

1) Buah manjakani sebanyak 3 biji direbus dengan 2 cawan air. Pastikan ia direbus hingga berwarna coklat. Air ini nanti boleh digunakan untuk mencuci bahagian faraj setiap hari.

2) Makan buah manjakani yang dipotong kecil bersama nasi panas.

3) Minum air rebusan manjakani.

4) Buat latihan kemutan. Caranya adalah seperti menahan kencing selama 7 saat. Ini boleh dilakukan 20 kali sehari.

5) Tumbuk pinang muda dan asingkan airnya. Selepas itu tumbuk daun limau purut, daun inai dan daun pegaga dan dapatkan airnya. Campurkan air ini dengan air pinang muda tadi. Dengan menggunakan cotton bud, celupkan air ini ke dalam faraj. Boleh diamalkan setiap hari.

source

Kesemua petua merapatkan alat sulit wanita ini agak rumit untuk dilakukan. Terdapat satu lagi petua merapatkan alat sulit wanita yang lebih mudah.

Shaklee Afalfa

Petua Merapatkan Alat Sulit Wanita

Shaklee Alfalfa

Ia bukan saja petua merapatkan alat sulit wanita, tetapi juga mengurangkan masalah keputihan dan keadaan ‘basah’ di bahagian tersebut.

Hubungi sekarang untuk konsultasi percuma!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

1 Comment

Comments are closed.