Puan Nia Pengedar Shaklee Shah Alam & Shah Alam 2

Di mana anda semua biasanya mendapatkan produk Shaklee? Di farmasi? Toko jamu? Booth di Giant? Kalau nak tahu, itu sebenarnya bukan saluran yang sah untuk mendapatkan produk Shaklee kerana Shaklee menggunakan konsep agen atau distributor. Salah satu kelebihan cara jualan seperti ini ialah pelanggan akan mendapat konsultasi percuma daripada pengedar Shaklee yang menjual kepada mereka.

Bagaikan lumrah, penjualan produk Shaklee melalui saluran yang salah biasanya akan menyusahkan para pembeli kerana mereka tidak memberikan aturan makan yang betul dan tidak akan membantu sekiranya pelanggan menghadapi masalah selepas mengambil supplemen tersebut.

Nasihat saya, dapatkan produk Shaklee dari pengedar Shaklee yang sah seperti saya. Saya adalah Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Shah Alam & Shah Alam 2.

Asalnya saya cuma makan sendiri sahaja produk Shaklee tanpa berniat untuk membuat penjualan. Tetapi, apabila mendapati rasa kesan yang sangat baik dari produk ini, saya rasakan lebih baik sekiranya lebih ramai orang pun merasai kesan seperti yang saya rasa. Perkara yang baik eloklah dikongsi kan?

Memang awesome makan Shaklee ni. Ia bukan sebarangan produk kesihatan ya. Produk Shaklee telah melalui ujian keselamatan yang ketat setiap tahun bagi menjamin keselamatannya pada pengguna.

Bagi saya sendiri, sebelum saya menjadi pengedar Shaklee, saya sendiri akan mencuba produk-produk yang saya ingin kenalkan itu, contohnya produk Vivix, walaupun saya sedia maklum ianya produk terbaik Shaklee, saya akan betul-betul yakin untuk menjalankan promo apabila telah mencubanya dan merasai kesannya terlebih dahulu, baru saya dapat memahami kesan yang akan dialami oleh pembeli. Ini biasanya tidak dilakukan oleh penjual di farmasi atau toko jamu.

Untuk COD Vitamin, boleh terus contact saya. Kalau inginkan secara pos pun sangat dialu-alukan. Available untuk pos satu Malaysia ya.

Selain daripada menjadi pengedar Shaklee Shah Alam dan Shah Alam 2, saya juga boleh membuat penghantaran ke kawasan Puncak Alam dan Saujana Utama, Sungai Buloh. Ingin saya maklumkan di sini, caj penghantaran akan turut dikenakan bagi perkhidmatan COD ya bergantung kepada lokasi anda. Sekiranya ingin mengambilnya sendiri di tempat saya, tiada caj penghantaran akan dikenakan.

Jom sihat dengan Shaklee!

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017 Nia