Set Breastfeeding Shaklee : Harga Set Breastfeeding Shaklee

Pada kebiasaannya pelanggan saya akan mula menghubungi untuk bertanyakan harga Set Breastfeeding Shaklee. Saya akan tanyakan kembali pada mereka, apakah masalah penyusuan yang mereka hadapi, kerana Set Breastfeeding Shaklee mempunyai beberapa jenis set untuk disesuaikan dengan masalah penyusuan ibu.

set-BF-pakej-budget-wmark

Harga Set Breastfeeding Shaklee 1 (budget)

Set ini adalah untuk ibu-ibu yang mahukan penggalak susu untuk meningkatkan kualiti susu mereka, tetapi menghadapi kekangan budget.

Set Breastfeeding Shaklee

Harga Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa

2) ESP

Set Breastfeeding Shaklee 2 (basic)

Set ini adalah untuk ibu menyusu yang tidak mempunyai masalah penyusuan tetapi mahu meningkatkan kualiti susu ibu dan ibu menyusu yang sihat tetapi mahu mengekalkan kesihatan badan.

Set Breastfeeding Shaklee

Harga Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa

2) Vita-Lea

3) B-Complex

4) Vitamin C

Harga Set Breastfeeding Shaklee 3 (set b + ostematrix)

Set ini adalah untuk ibu menyusu yang sangat letih/allergi pada susu lembu/stress dengan kerja seharian/ mempunyai masalah kekurangan kalsium.

set b

Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa

2) Vita-Lea

4) Vitamin C

5) Ostematrix

 Harga Set Breastfeeding Shaklee 4 (set super dooper booster 3M)

Set ini adalah untuk ibu menyusu yang mempunyai anak kembar, anak susuan atau bayi yang kuat menyusu. Ia juga sesuai untuk ibu yang ingin menggalakkan proses laktasi susu ibu dan ibu menyusu yang mempunyai hasil perahan yang terlalu sedikit.

set breastfeeding shaklee

Set Breastfeeding Shaklee  ini terdiri daripada

1) Alfalfa : Penggalak susu semulajadi yang dikategorikan sebagai makanan tambah susu ibu 10 terbaik didunia. Boleh baca secara lanjut disini http://kedaivitamin.com/makanan-tambah-susu-ibu/.

2) ESP :  Salah satu best seller Shaklee. Fungsinya tidak perlu dipertikaikan lagi, memekatkan susu ibu dan bersama-sama dengan Alfalfa mempertingkatkan kuantiti susu ibu. Boleh baca secara lanjut disini http://kedaivitamin.com/fungsi-dan-kebaikan-esp/

3) Vita-Lea : Multivitamin yang pertama dicipta didunia dan telah melalui pelbagai penambah baikkan. Ianya merupakan yang terpantas didunia menyerap ke dalam tubuh manusia.

4) B-Complex : Mempunyai de-stress effect yang mengurangkan ketegangan stress ibu menyusu dan menjaga kesihatan saraf ibu serta memperbaiki kecantikan kulit ibu. Maklumat lanjut disini http://kedaivitamin.com/petua-hilangkan-parut-jerawat/

5) Vitamin C : Antioksidan semulajadi yang membantu penyerapan optimum vitamin-vitamin lain ke dalam badan.

6) Ostematrix : Merupakan pembekal kalsium dan magnesium untuk ibu menyusu. Ia juga merupakan ubat untuk sembelit. Maklumat lanjut ostematrix disini http://kedaivitamin.com/sakit-tumit/

Semua harga adalah harga retail, hubungi saya untuk DISKAUN istimewa dengan menjadi ahli!

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Berminat tapi masih keliru? Hubungi saja, saya sedia membantu.

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com