Set Breastfeeding Shaklee Menipu & Susu Tak Banyak?

Set Breastfeeding Shaklee menipu! Kata seorang rakan kepada saya tidak berapa lama dahulu. Dia memberitahu yang dia telah membeli Set Breastfeeding Shaklee dari pengedar lain dan susunya tidak bertambah langsung. Pada ketika itu dia sangat marah dan enggan menjawab sebarang soalan yang saya tanyakan mengenai cara pemakanan set tersebut atau dari penjual mana dia membeli set tersebut. Saya pun tidak mahu menganggunya dan membiarkan sahaja.

Beberapa bulan yang lalu sahabat ini PM saya di Facebook dan mengaku telah mendaftar menjadi pengedar Shaklee pula. Dia berterus terang kepada saya yang penjual yang telah menjual produk kepadanya dahulu tidak menerangkan kepadanya cara yang betul untuk makan Set Breastfeeding Shaklee yang dibelinya. Dia terlalu cepat membuat kesimpulan mengatakan Set Breastfeeding Shaklee menipu. Saya cuma tersenyum sendiri kerana akhirnya dia telah menemui kebenaran mengenai produk Shaklee.

Set Breastfeeding Shaklee Menipu?

Setiap pengedar Shaklee seharusnya mempunyai tanggungjawab untuk menerangkan kepada pelanggan cara pemakanan yang betul untuk setiap produk Shaklee yang dibeli oleh pelanggan. Ini bagi memastikan pelanggan faham dan mendapatkan hasil optimum apabila mengambil produk Shaklee dan mengelakkan pelanggan daripada menyangkakan Set Breastfeeding Shaklee menipu seperti sahabat saya tadi.

Set Breastfeeding Shaklee sememangnya membantu dalam penyusuan. Apa yang penting adalah dua perkara ini dipatuhi dengan baik iaitu :

1) Mengepam atau direct feed kepada bayi dengan sekerap mungkin

2) Minum air sekurang-kurangnya 3 L sehari

Sekiranya kedua-dua peraturan ini dipatuhi dengan baik, Set Breastfeeding Shaklee akan dapat membantu dan menggalakkan penghasilan susu pada ibu.

Doktor tidak menyarankan pengambilan Set Breastfeeding Shaklee

Benar, kerana mereka tertakluk kepada polisi di bawah :

Sekiranya para doktor mempromosi sebarang produk komersial yang mengamalkan sistem perniagaan MLM – perkara sebegini adalah melanggar Akta Perubatan 1971, serta melanggar “Code of Professional Conduct” daripada Majlis Perubatan Malaysia dan “Code of Medical Ethics (The Code)” daripada The Malaysian Medical Association.

Set Breastfeeding Shaklee adalah produk MLM, maka ia adalah antara produk yang tidak boleh disokong (dipromosi) oleh doktor atau pakar perubatan. Tetapi Shaklee bukan MLM jenis Skim piramid yang biasa itu ya. Kami mengutamakan penjualan produk kami dan bukan mencari ahli semata-mata.

Terdapat pakar perubatan yang membuat kenyataan, ibu tidak perlu mengambil sebarang supplemen sepanjang penyusuan, cukup sekadar pemakanan seimbang. Berapa ramai di antara kita yang boleh menjamin kita mendapat pemakanan seimbang dan terjamin kandungan nutrisinya? Terutama bagi ibu bekerja yang sukar untuk mendapat makanan yang dimasak sendiri. Makanan yang dimasak juga telah kehilangan kanadungan nutrisinya dan sukar untuk didapati 100%. Di sinilah pentingnya pengambilan supplemen.

set breastfeeding Shaklee menipu

Klik sini untuk —> Testimoni Set Breastfeeding Shaklee

Artikel lain berkaitan :

Doa Tambah Susu Ibu

Milk Booster Banyakkan Susu

Teknik Pam Susu

Cara Pengurusan EBM

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Dapatkan Set Breastfeeding Shaklee yang super duper hot sekarang!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

atau isi borang