Set Breastfeeding Shaklee : 10 Fakta Set Breastfeeding Terbaik!

Terdapat banyak Set Breastfeeding yang membanjiri pasaran sekarang. Rata-rata dengan jaminan boleh memperbanyakkan susu ibu. Tetapi, Set Breastfeeding Shaklee yang merupakan antara pelopor Set Breastfeeding mempunyai beberapa sebab yang menjadikannya Set Breastfeeding terbaik!

1) Set Breastfeeding Shaklee dikeluarkan oleh pengeluar barangan kesihatan terkenal antarabangsa. Ia berfungsi memperbanyakkan susu dan memperbaiki kesihatan dalam masa yang sama.

2) Set Breastfeeding Shaklee adalah *selamat untuk kegunaan kedua-dua ibu dan bayi. Ianya berfungsi untuk menambahkan nutrien dalam susu ibu sekaligus membantu tumbesaran bayi.

*bagi alfalfa, pengambilannya adalah bergantung kepada individu, maklumkan kepada saya keadaan anda dan bayi dan saya akan nasihatkan cara pengambilan yang betul.

3) Set Breastfeeding Shaklee tidak menjanjikan keajaiban susu akan bertambah dengan melimpah ruah tanpa prosedur mengepam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari. Ia masih berlandaskan konsep demand-supply cuma dengan sedikit penambah baikan kepada konsep tersebut kerana pengambilan set ini dapat bertindak sebagai ‘booster’ yang meningkatkan penghasilan susu.

4) Set Breastfeeding Shaklee membantu ibu-ibu untuk tidak merasa letih lesu walaupun berjaga malam untuk menyusukan bayi. Secara umumnya bayi pasti akan berjaga malam untuk menyusu,  ini akan memenatkan dan boleh meyebabkan keletihan pada ibu. Set ini membantu ibu-ibu untuk mengatasi keletihan tersebut dan sentiasa cergas.

5)  Set Breastfeeding Shaklee membantu bayi untuk lebih cepat kenyang semasa menyusu dan tidak menyusu terlalu lama terutamanya di waktu malam. Tetapi perlu pastikan lebih banyak susu dipam untuk dijadikan stok bagi memastikan penghasilan susu tetap meningkat.

6) Set Breastfeeding Shaklee membantu ibu-ibu nampak cantik dan berseri dengan kulit, kuku dan rambut yang cantik!

7) Set Breastfeeding Shaklee membantu mengurangkan stress pada ibu (dengan pengambilan B-Complex)

8) Set Breastfeeding Shaklee membantu ibu-ibu lebih fokus dalam urusan seharian dan sentiasa peka. Mengurangkan rasa penat atau mengantuk ketika bekerja. Ia juga membantu ibu-ibu ketika berpuasa dengan memastikan ibu-ibu sentiasa bertenaga dan stok susu tidak merundum secara mendadak.

9) Set Breastfeeding Shaklee  adalah disahkan HALAL oleh badan yang diiktiraf JAKIM. Sila rujuk disini http://kedaivitamin.com/sijil-halal/

10) Set Breastfeeding Shaklee boleh disesuaikan mengikut budget ibu-ibu.

Ada 5 jenis Set Breastfeeding

  • Set Breastfeeding Shaklee 30 hari

(Set ini tidak ditawarkan oleh Shaklee Malaysia, tetapi boleh hubungi Nia di 012-6614658 untuk maklumat lanjut)

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Semua harga adalah harga retail, hubungi saya untuk DISKAUN istimewa!

Berminat tapi masih keliru? Hubungi saja, saya sedia membantu.

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

atau isi borang