Set Budget Shaklee : Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee set kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee merupakan antara set yang disebut-sebut. Set Kecantikan Shaklee berbeza daripada set kecantikan lain kerana ia merawat masalah kecantikan dari dalam. Ini merupakan kaedah yang paling efektif untuk merawat kecantikan. Jika tidak, tak mungkin ada orang lebih sanggup mengambil suntikan vitamin C daripada memakan vitamin C sahaja bukan?

Set Kecantikan Shaklee biasa adalah berharga RM240.25. Kini anda boleh mendapatkannya pada harga dibawah RM200!! Harga yang cukup murah untuk hasil yang akan diterangkan selepas ini.

Fungsi-fungsi vitamin dalam Set Kecantikan Shaklee  – budget ialah :

1) Vitamin E

Ini bukan Vitamin E biasa seperti yang terdapat dalam pasaran. Ianya adalah merupakan gabungan vitamin E dan Selenium. Ia merupakan satu gabungan yang sangat efektif dalam menyelesaikan masalah jerawat. Vitamin ini mengandungi Vitamin E bersama Selenium. Dua kombinasi berkesan bagi membendung masalah jerawat.

Selenium mampu meningkatkan sistem imun dan ia juga memudahkan penyerapan Vitamin E oleh tubuh manusia.

Vitamin E pula boleh merawat bengkak atau dan ulser kulit. Masalah jerawat akan dapat diselesaikan dengan mudah.

2) Vitamin C

Meningkatkan sistem imun, sistem imun yang tinggi dalam badan akan menyelesaikan masalah kulit. Ianya juga meningkatkan kolagen pada kulit dan meningkatkan keanjalan kulit.

Berminat? Hubungi saja, harganya sangattt rendah!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com