Set Budget Shaklee : Set Kesihatan Optimum

Set Kesihatan Optimum ShakleeSet Kesihatan Shaklee

Set Kesihatan Optimum Shaklee adalah sangat sesuai bagi mereka yang tidak pasti set kesihatan Shaklee yang mana perlu dibeli tapi ingin memperbaiki kesihatan.

Fungsi-fungsi set ini :
1) menambah tenaga segera
2) melindungi organ
3) memelihara kesihatan saraf
4) meredakan stress
5) antioksida semulajadi
6) membantu penyerapan optimum vitamin dan supplemen lain

Set Kesihatan Optimum Shaklee  turut mengandungi Vita-Lea yang merupakan multivitamin pertama ysng dicipta didunia. Ia telah melalui pelbagai penambahbaikkan untuk menjadikannya multivitamin yang terbaik. Tahukah anda ia juga merupakan yang terpantas didunia menyerap ke dalam tubuh manusia? Ini menjadikan ia cepat efektif pada tubuh. badan. Boleh baca sejarah Vita-Lea disini http://kedaivitamin.com/kenapa-pilih-shaklee/

Set Kesihatan Optimum Shaklee juga turut mengandungi B-Complex yang dapat

-menjaga kesihatan saraf kita

-menjaga kecantikan kulit http://kedaivitamin.com/petua-hilangkan-parut-jerawat/

-membantu penyusuan http://kedaivitamin.com/harga-set-breastfeedingshaklee/

-mengurangkan migrain http://kedaivitamin.com/set-migrain-shaklee/

-mengatasi morning sickness http://kedaivitamin.com/cara-atasi-morning-sickness/

Set Kesihatan Optimum Shaklee turut mengandungi Vitamin C yang dapat menigkatkan sistem imun bagi mengurangkan kebarangkalian untuk dijangkiti penyakit seperti selsema, memberi bekalan antioksida dan menggalakkan penyerapan optimum vitamin dan supplemen lain.  Vitamin C juga adalah penyelesaiannya sekiranya kita menghidapi sakit tekak.

Set Kesihatan Optimum Shaklee ini adalah berharga dibawah RM200, ia mampu untuk dimiliki oleh setiap golongan yang mementingkan kesihatan.  Satu Set Kesihatan Optimum Shaklee  boleh digunakan untuk seisi keluarga (kecuali kanak-kanak di bawah 12 tahun) kerana ia adalah set khusus untuk mengekalkan kesihatan individu. Set Kesihatan Optimum Shaklee ini adalah untuk kegunaan 2-3 bulan, jadi harga yang akan saya maklumkan kepada anda nanti adalah untuk kegunaan 2-3 bulan ini, ini menjadikannya lebih berbaloi untuk dimiliki.

Kesihatan kita adalah sesuatu yang perlu dijaga sejak awal. Pengambilan vitamin dan supplemen ini adalah merupakan sesuatu yang lazim di negara-negara maju. Cuma di Malaysia, pemakanan vitamin dan supplemen masih baru dan dianggap tidak penting. Kita patut mengubah perspektif ini dan mula mengambil serius pemakanan kita dan mulakan perubahan itu dengan Set Kesihatan Optimum Shaklee.

Berminat? Hubungi untuk harga yang sangatttt murah!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

1 Comment

Comments are closed.