Set Hamil Shaklee Trimester 2 : Rahsia Ibu Hamil Cantik & Sihat

 

Ini adalah sambungan dari http://kedaivitamin.com/vitamin-ibu-mengandung/ Ada sesetengah ibu yang skeptikal dengan pengambilan Set Hamil Shaklee kerana menganggap ia tidak perlu. Tahukah ibu-ibu tanpa supplemen tambahan, boleh mengakibatkan masalah kekurangan nutrien?

Diantara kesan-kesan yang dialami oleh ibu hamil yang tidak mendapat nutrien mencukupi ialah :

1) Badan menjadi letih lesu

2) Tidak fokus bekerja

3) Bayi dalam kandungan tidak cukup nutrien dan boleh menjejaskan perkembangan otak dan pertumbuhan badan

4) Kaki ibu mudah kejang dan lenguh

5) Ibu akan mudah tertekan dan mengalami stress

set hamil shaklee trimester 2&3

Set Hamil Shaklee ini mengandungi :

1) Vita-Lea – Paling penting dalam Set Hamil Shaklee dan berfungsi untuk membekalkan zat besi kepada ibu yang berfungsi untuk mengelakkan ibu daripada anemia. Hb rendah yang sering terjadi pada ibu hamil juga dapat dielakkan. Satu kemestian bagi Set Ibu Hamil Shaklee. makanan tambah darah moden ini, Vita-Lea Shaklee. Ia adalah merupakan multivitamin yang pertama dicipta didunia dan juga makanan tambah darah ibu hamil. Antara kandungan didalam Vita-Lea adalah zat besi yang dapat membentuk hemoglobin, sekaligus meninggikan bacaan hemoglobin.

2) B-Complex – berfungsi untuk kesihatan sistem saraf ibu dan mengelakkan kecacatan sistem saraf pada bayi. B-Complex juga mempunyai ciri-ciri de-stress semulajadi yang dapat mengurangkan perasaan stress pada ibu hamil.

3) Vitamin C – berfungsi untuk sistem imun  ibu dalam Set Hamil Shaklee. Ibu hamil sememangnya sinonim dengan penyakit seperti selsema dan sebagainya. Pengambilan vitamin C dapat membantu meminimumkan keadaan itu. Selain itu, ia juga bertujuan untuk membolehkan penyerapan optimum bagi zat besi.

4) Ostematrix – membekalkan kalsium untuk kesihatan tulang dan gigi ibu, ia juga turut membekalkan vitamin D untuk bulan pertama bayi. Magnesium didalam ostematrix dapat mengelakkan ibu hamil daripada mengalami sembelit.

5) Energizing Soy Protein – Pilihan penting dalam Set Hamil ShakleeIa membekalkan tenaga kepada ibu hamil dan mengelakkan keletihan, ia juga dapat menurunkan paras kolesterol badan ibu. Maklumat lanjut disini http://kedaivitamin.com/esp-shaklee-untuk-ibu-hamil/

ESP Shaklee juga dapat meningkatkan sistem imun ibu hamil. Seperti yang diketahui, ibu hamil akan merosot sedikit sistem imunnya kerana perlu berkongsi dengan bayi dan yang paling penting. Ibu hamil sememangnya selalu mengalami keletihan dan tidak bertenaga, pengambilan ESP Shaklee dalam Set Hamil Shaklee adalah penting.

6) Omega Guard – penting untuk perkembangan otak bayi dan satu-satunya tambahan dalam Set Hamil Shaklee trimester kedua. Ia adalah minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA. Maklumat lanjut Omega Guard di sini http://kedaivitamin.com/set-ibu-mengandung-omega-guard/

Tempahlah Set Hamil Shaklee anda sekarang!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

atau isi borang