Set Ibu Hamil Shaklee : Membekal nutrien buat ibu & bayi

Saat disahkan mengandung atau hamil semestinya merupakan saat yang paling menggembirakan bagi setiap ibu. Seperti yang kita sedia maklum, ibu hamil memerlukan bekalan nutrisi yang lebih bagi menampung keperluan ibu dan anak. Set Ibu Hamil Shaklee berfungsi untuk memberikan semua itu untuk ibu.
Set Ibu Hamil Shakleepic source

Kelebihan Set Ibu Hamil Shaklee

Ia mengandungi :

1) Vita-Lea – berfungsi untuk membekalkan zat besi kepada ibu yang berfungsi untuk mengelakkan ibu daripada anemia. Hb rendah yang sering terjadi pada ibu hamil juga dapat dielakkan. Satu kemestian bagi Set Ibu Hamil Shaklee.

2) B-Complex – berfungsi untuk kesihatan sistem saraf ibu dan mengelakkan kecacatan sistem saraf pada bayi. B-Complex juga mempunyai ciri-ciri de-stress semulajadi yang dapat mengurangkan perasaan stress pada ibu hamil.

3) Vitamin C – berfungsi untuk sistem imun  ibu dalam Set Ibu Hamil Shaklee. Ibu hamil sememangnya sinonim dengan penyakit seperti selsema dan sebagainya. Pengambilan vitamin C dapat membantu meminimumkan keadaan itu. Selain itu, ia juga bertujuan untuk membolehkan penyerapan optimum bagi zat besi.

4) Ostematrix – membekalkan kalsium untuk kesihatan tulang dan gigi ibu, ia juga turut membekalkan vitamin D untuk bulan pertama bayi. Magnesium didalam ostematrix dapat mengelakkan ibu hamil daripada mengalami sembelit.

5) Energizing Soy Protein – Pilihan penting dalam Set Ibu Hamil Shaklee. Ia membekalkan tenaga kepada ibu hamil dan mengelakkan keletihan, ia juga dapat menurunkan paras kolesterol badan ibu. Maklumat lanjut disini http://kedaivitamin.com/esp-shaklee-untuk-ibu-hamil/

6) Omega Guard – penting untuk perkembangan otak bayi dan satu-satunya tambahan dalam Set Ibu Hamil Shaklee trimester kedua. Ia adalah minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA. Maklumat lanjut Omega Guard di sini http://kedaivitamin.com/set-ibu-mengandung-omega-guard/

Kenapa perlu ambil Set Ibu Hamil Shaklee?

1) Ianya untuk menampung keperluan nutrisi yang tidak dapat diserap sepenuhnya dari makanan yang telah diproses.
2) Ibu hamil memerlukan lebih banyak nutrien untuk kesihatan dirinya dan pertumbuhan bayi.
3) Set Ibu Hamil Shaklee diiktiraf oleh doktor sebagai sangat baik untuk ibu hamil.
4) Ia tidak memiliki sebarang bahan tiruan atau pengawet. Ianya vitamin semulajadi yang baik untuk ibu dan bayi.

Lebih banyak info mengenai set ini di sini.

Hubungi segera untuk Set Ibu Hamil Shaklee !!!

Nia -Shaklee Independent Distributor (ID No : 868863)

SMS/Whatsapp/Viber : 012-6614658

FB :  https://www.facebook.com/messages/kedaivitamins

Email : kedai.vitamin@yahoo.com

1 Comment

Comments are closed.