Set Kesihatan Lelaki Shaklee

Set Kesihatan Lelaki Shaklee sangat sesuai diamalkan bagi mereka yang masih tercari-cari set penjagaan kesihatan yang sesuai.

Pada kebiasaannya wanita lebih sinonim dengan produk penjagaan kesihatan kerana mereka adalah kaum yang agak cerewet dan menjaga kesihatan serta kecantikan diri. Namun begitu, pada zaman sekarang sudah ramai lelaki yang menyedari kepentingan mereka untuk turut menjaga kesihatan.

Adakah mereka akan senang melihat isteri sihat dan cantik sedangkan diri sendiri mengalami masalah obesiti, masalah sakit jantung akibat merokok dan juga mungkin mengalami masalah kesuburan akibat kekurangan nutrien? Ini tidak termasuk masalah-masalah lain seperti masalah kulit. Bukan kaum wanita sahaja yang perlu menjaga kecantikan kulit. Mereka pun ingin melihat kulit pasangan mereka elok dan bukannya menggerutu. Tanggapan yang cantik hanya untuk wanita sudah tidak sesuai digunakan lagi.

Set Kesihatan Lelaki Shaklee Penyelesaian Optimum

Terdapat 5 produk Shaklee yang sesuai diamalkan oleh lelaki :

1) Set Kesihatan Lelaki untuk Kesihatan Menyeluruh – VIVIX

set kesihatan lelaki

Kelebihan Vivix Shaklee terletak pada kelebihannya memulihkan sel DNA dalam badan.

Apa itu sel DNA?

Seluruh badan manusia ini dimulai dengan bahagian yang paling seni iaitu sel yang bergabung membentuk tisu dan otot seterusnya menjadi organ dan bahagian badan seperti kulit. Sel ini perlu selalu diganti bagi memastikan fungsinya sentiasa terjamin. Walaupun begitu, pertambahan usia seringkali mengganggu sel untuk berganti dan seterusnya akan menjejaskan fungsinya.

Selain itu faktor pemakanan juga menjadi faktor yang menganggu fungsi pertukaran sel DNA ini. Pengambilan Vivix Shaklee mampu melindungi sel-sel DNA ini dan membolehkannya ia berfungsi dengan baik.

2) Set Kesihatan Lelaki untuk Kesihatan Jantung – COQ Health

COQHealth Plus Shaklee mengandungi koenzim COQ10. Apakah sebenarnya koenzim COQ10 ini?

1) Nutrien larut lemak
2) Dihasilkan oleh tubuh
3) Terkandung dalam semua sel badan

set kesihatan lelaki

3) Set Kesihatan Lelaki untuk Kesuburan – Zinc

set kesihatan lelaki

Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat. Ia merupakan supplement yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone yang juga membantu mengekalkan jumlah air mani dan paras testosterone yang bersesuaian. Ia turut membantu memastikan sperma agar lebih aktif untuk menuju kepada ovum.

4) Set Kesihatan Lelaki untuk Kawalan Berat Badan dan Darah Tinggi – Omega Guard

set kesihatan lelaki

Omega Guard Shaklee diperbuat daripada ikan laut air sejuk dan ia adalah 3 kali lebih tumpat daripada hati minyak ikan. Ia jauh lebih baik berbanding produk minyak ikan lain yang terdapat di pasaran.

comparison omega guard1

Kebanyakkan pengilang supplemen minyak ikan menggunakan kaedah ‘high pressure’ untuk mengekstrak minyak ikan, kaedah ini menyebabkan sesetengah nutrien termusnah, malahan ia tidak dapat menapis ‘heavy metal’ yang boleh memudaratkan. Omega Guard Shaklee dihasilkan dengan menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal yang memastikan hasil sulingan mengandungi bahan paling tulen dan semulajadi serta menyingkirkan bahan-bahan merbahaya seperti ‘heavy metal’.

5) Set Kesihatan Lelaki untuk kulit – Vitamin E

Khasiat Vitamin E yang sangat terkenal selama ini adalah untuk kecantikan wajah. Vitamin E Complex adalah diperbuat daripada minyak soya organik dan minyak biji gandum.

Minyak Soya Organik + Minyak biji gandum  –ekstrak–>  (d-alpha tocopheryl & d-alpha tocopherol)

+8 jenis Vitamin E (alpha, beta, gamma, delta)+10 mg *selenium semulajadi —–> Vitamin E Complex

*selenium adalah bahan yang berfungsi untuk :

  • membantu tubuh badan manusia menyerap Vitamin E dengan cara ini Khasiat Vitamin E akan dapat dirasai
  • detoksifikasi bahan logam toksik seperti kadmium, lead dan arsenic dari dalam badan
  • pelihara sel-sel badan, sel darah merah dan tisu otot

Vitamin E Complex

Bagaimana Cara Makan Set Kesihatan Lelaki Shaklee?

Cara makan setiap satu set ini akan diberikan secara eksklusif kepada anda mengikut kombinasi supplement yang anda ambil dan cara pemakanan.
Eksklusif untuk pelanggan KedaiVitamin.com sahaja.

footnote