Set Kesuburan Shaklee : Membantu Pasangan Mendapatkan Anak

Set Kesuburan Shaklee telah banyak membantu pasangan-pasangan suami isteri yang ingin mendapatkan anak. Mendapatkan anak adalah sesuatu yang sangat subjektif, ianya 100% bergantung kepada ketentuan Allah. Tetapi harus diingat, ikhtiar dan doa itu harus seiring.

set kesuburan shaklee

Semua pasangan berkahwin pasti tidak terlepas dari ditanyakan soalan bila akan menimang cahayamata. Jangan terkejut, ada yang baru mendirikan rumahtangga 2 minggu pun sudah mula ditanyakan soalan tersebut. Malah ada customer yang menghubungi saya mengadu yang dia terdesak hendak mengandung kerana suaminya mengugut untuk kahwin lain.

Sedih mendengarnya, tapi asas penting dalam mendapatkan anak yang patut kita ketahui ialah kegagalan mendapatkan anak bukanlah berpunca kepada isteri semata-mata. Ianya bergantung kepada kedua-dua belah pihak. Atas sebab inilah Set Kesuburan Shaklee mengadakan kombinasi untuk kedua-dua suami isteri.

FAQ bagi Set Kesuburan Shaklee

1) Apakah punca pasangan menjadi tidak subur? Ianya ada 2 faktor. Faktor yang boleh diatasi dengan pemakanan supplemen/pemakanan atau faktor yang perlu diatasi melalui pembedahan. Bagi faktor yang memerlukan pembedahan adalah kes seperti tiub fallopio tersumbat, endometriosis dan salur sperma tersumbat bagi lelaki. 

Bagaimanakah cara mengira waktu subur wanita? Boleh rujuk di sini.

2) Bagaimana supplemen dapat membantu? Ini adalah untuk pasangan yang tidak menghadapi masalah kesuburan serius yang memerlukan pembedahan. Supplemen dapat membantu Menjadikan lendir serviks lebih subur untuk persenyawaan, sperma lebih berkualiti, sihat dan aktif, ovum yang berkualiti untuk persenyawaan, memastikan kadar hormon yang ideal untuk persenyawaan.

3) Adakah pengambilan supplemen sahaja sudah mencukupi? Tidak, pasangan perlu juga mengamalkan pemakanan sihat (elakkan dari terlalu banyak mengambil makanan dengan pengawet, berkafein atau ikan bermekuri tinggi), amalkan gaya hidup sihat (tidak merokok dan selalu bersenam), kekalkan berat badan ideal dan menjaga pemakaian (tidak memakai seluar yang terlalu ketat bagi lelaki)

4) Mengapa Set Kesuburan Shaklee adalah pilihan terbaik pasangan untuk mendapatkan anak? Ianya merangkumi kesemua aspek kesihatan dan kesuburan. Badan kita boleh berfungsi dengan baik sekiranya ia mendapat cukup nutrien. Disebabkan itu juga pemakanan makanan yang tidak sihat sebenarnya turut menganggu kesuburan.

Klik sini untuk petua dapatkan anak perempuan

5) Adakah Set Kesuburan Shaklee akan mempengaruhi waktu subur wanita dan lelaki? Ya, boleh rujuk di sini untuk info lanjut.

Klik sini untuk petua dapatkan anak lelaki

6) Berapa harga Set Kesuburan Shaklee? Bergantung kepada bajet anda. Ada 4 pakej yang ditawarkan iaitu : 

1) Set Bajet Kesuburan : ESP dan GLA RM241.25

2) Set Bajet Kesuburan Suami Isteri 1 : GLA, Vitamin E dan Zinc RM274 (Zinc boleh ditukar kepada COQ Health dengan tambahan RM90.25 sahaja)

3) Set Asas Kesuburan Suami Isteri : GLA, Vitamin E, Zinc dan B-Complex RM327.75 (Zinc boleh ditukar kepada COQ Health dengan tambahan RM90.25 sahaja)

4) Set Premium Kesuburan Suami Isteri :
GLA, Vitamin E, Zinc, ESP, Alfalfa, Vita-Lea, B-Complex dan Vitamin C RM712.75

TUNGGU DULU!!

set kesuburan Shaklee

Ada tawaran harga yang lebih menarik! Anda boleh membeli
Set Premium Kesuburan Suami Isteri pada harga RM643 sahaja
dan anda akan dapat :

1) Set Premium yang mengandungi GLA, Vitamin E, ESP, Alfalfa, Vita-Lea, B-Complex Vitamin C dan COQ Health
2) Keahlian Percuma bernilai RM65
3) Cash back bonus secara automatik
*Bagi tawaran ini, pembelian haruslah dilakukan dengan menghubungi kami dahulu dengan SMS/Whatsapp/Viber di 012-6614658 bagi urusan keahlian PERCUMA. Tawaran ini tidak boleh dibeli menggunakan sistem online ‘shopping cart’ di bawah.

set kesuburan shaklee premium wmark

Semua pembelian adalah disertakan dengan konsultasi PERCUMA & EKSKLUSIF hanya untuk para pelanggan KedaiVitamin.com. Kami tidak menjamin anda akan mendapat tips kehamilan, jadual makan vitamin dalam dos yang tepat untuk cepat hamil sekiranya membeli set ini dari pengedar lain. Konsultasi istimewa ini TERHAD UNTUK PELANGGAN KAMI SAHAJA. Jadi buat pilihan yang bijak sekarang dan terus beli daripada kami.

cart

footnote

1 Comment

Comments are closed.