Set Migrain Shaklee

Sakit kepala boleh terjadi kepada sesiapa sahaja. Samada disebabkan tidak cukup tidur, tidak cukup makan atau stress. Antara penyakit sakit kepala yang selalu terjadi adalah migrain. Bagi sesetengah orang yang biasa mengalami migrain, ia memang akan merungsingkan kerana ianya akan menghalang kerja.

Antara punca-punca migrain adalah :

– Perubahan hormon bagi wanita

-Pengambilan banyak makanan mengandungi MSG, makanan bergaram, makanan diproses atau mengandungi aspartame.

-Perubahan paten tidur

– Tidak makan pada waktu yang sepatutnya

-Stress

-Tidak dapat membuang air (toksin di dalam badan)

Sesetengah orang mengambil jalan mudah dengan mengambil pil penahan sakit. Tetapi sampai bila? Pil penahan sakit pun ada kesan-kesannya yang tidak baik. Apa kata selesaikannya secara semulajadi?

set shaklee migrain

 

Fungsi-fungsi supplemen semulajadi dalam set ini ialah :

 

B-Complex – Mengandungi set lengkap vitamin B yang perlu dalam badan. 2 jenis vitamin B iaitu B2 (riboflavin) dan B6 (pyridoxine) dapat mengurangkan masalah migrain. B-Complex juga mengandungi de-stress effect yang mengurangkan tekanan atau stress.

Ostematrix – Gabungan kalsium  dan magnesium di dalam ostematrix dapat membantu masalah migrain. Magnesium didalam Ostematrix dapat membantu masalah migrain yang disebabkan oleh perubahan hormon estrogen wanita. Pada ketika ini kandungan magnesium pada badan akan terjejas dan pengambilan Ostematrix dapat mengatasinya. Vitamin D dalam ostematrix dapat membantu penyerapan magnesium dalam usus yang membantu masalah penghadaman dan pembuangan toksin.

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang