Set Shaklee Pengantin Lelaki

Selain daripada Set Optimum Pengantin 

 

Set shaklee kad kahwin

Antara fungsi-fungsi supplement dalam Set Shaklee Pengantin Lelaki ialah : –

Set Shaklee Pengantin 1 : Vita E  Complex – Vitamin ini mengandungi Vitamin E bersama Selenium. Dua kombinasi berkesan bagi membendung masalah jerawat bakal pengantin . Selenium adalah bahan yang terkandung dalam mineral yang mempunyai fungsi meningkatkan lagi sistem imun dan ianya membantu penyerapan Vitamin E dalam badan. Vitamin E pula berfungsi untuk memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Ianya adalah vitamin E paling lengkap di pasaran. Pengantin pun nampak berseri semasa hari perkahwinan nanti!

Set Shaklee Pengantin 2 : Vita-Lea – Penambahan tenaga segera.  Ia juga untuk meningkatkan kecergasan tubuh dan kekuatan mental, membantu sistem memori dan fokus dalam kerja seharian. Ujian klinikal telah membuktikan, dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun, ia dapat mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%! Bakal pengantin mesti tidak mahu jatuh sakit semasa hari perkahwinan dan sewaktu berbulan madu kan?

Set Shaklee Pengantin  3 : Zinc Complex – Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat. Ia merupakan supplement yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone yang juga membantu mengekalkan jumlah air mani dan paras testosterone yang bersesuaian. Ia turut membantu memastikan sperma agar lebih aktif. Ia juga merupakan supplement bagi pasangan yang ingin mendapatkan anak.

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan. Sekiranya ingin maklumat lanjut atau membuat pesanan, hubungi :-

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang