Set Shaklee Pengantin & Bakal Pengantin : Lebih Penting Dari Kad Kahwin

Bakal melangsungkan perkahwinan? Banyak persediaan yang dah dibuatkan? Pelamin, andaman, photographer dan kad kahwin. Nak tahu apa yang lebih penting daripada kad kahwin? Persediaan dalaman bakal pengantin. Kita selalu mendengar terdapat pasangan yang demam atau sakit sewaktu mula-mula berkahwin. Dari situ timbulnya cakap-cakap nakal yang si isteri atau suami tak cukup ‘kuat’. Tahu mengapa ia terjadi?…. Kerana tidak cukup persediaan kesihatan.

Bersenam dan mengambil supplemen adalah sama pentingnya dengan memilih kad kahwin terbaik.

Bagaimana pula jika pengantin ingin nampak berseri di hari perkahwinan? Adakah dengan mengambil andaman pengantin yang mahal? Tidak! Ramai pengantin tidak begitu menggemari solekan yang terlalu tebal, lebih cantik sekiranya ia disolek nipis dan menampakkan kecantikkan semulajadi bukan?

Bagaimana caranya untuk bakal pengantin mendapatkan kesihatan dan kecantikan dalam masa yang sama?

Memperkenalkan…

set shaklee kad kahwin

Apa yang set ini mampu lakukan?

Vita-Lea – Penambahan tenaga segera.  Ia juga untuk meningkatkan kecergasan tubuh dan kekuatan mental, membantu sistem memori dan fokus dalam kerja seharian. Ujian klinikal telah membuktikan, dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun, ia dapat mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%! Bakal pengantin mesti tidak mahu jatuh sakit semasa hari perkahwinan dan sewaktu berbulan madu kan?

B-Complex – Membantu kesihatan fungsi saraf yang meredakan sakit kepala (migraine), tekanan (stress) kemurungan dan insomnia. B-Complex mempunyai de-stress effect yang melegakan stress bakal pengantin.

Vita – C – Berfungsi menyerikan wajah,  kulit menjadi lebih cerah dan menyekat pembentukan pigmentasi yang menyebabkan jeragat. Kulit berseri idaman bakal pengantin!

ESP – Selain daripada membekalkan tenaga dan meningkatkan sistem imun, ia juga mempunyai fungsi yang sama seperti hormon wanita iaitu membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah osteoporosis dan sakit jantung. Bagi bakal pengantin lelaki, ia baik untuk prostat kerana Genistein yang terkandung dalam kacang soya dapat mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser.

Alfalfa – Ia berfungsi untuk melegakan keletihan dan mencuci hati darah dan usus. Hasilnya? Ia akan mengembalikan kenormalan badan berasid, menghilangkan tolsin badan, membersihkan hati, kolon, darah dan paling penting, mencantikkan kulit dan otot.

Berminat? Pasti ini semua lebih penting dari kad kahwin bukan? Bagi set yang lebih khusus, rujuk di Set Pengantin Perempuan atau Set Pengantin Lelaki.

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call

Nia :012-661 4658  atau  email: kedai.vitamin@yahoo.com atau isi borang